«Свято бути собою»: новорічна колекція Fox Lingerie х ЦУМ Київ

Напередодні новорічних свят Fox Lingerie та ЦУМ Київ вже втретє об’єднуються, щоб презентувати спільну колекцію. Український бренд жіночої білизни вирішив продовжити тему попереднього кампейну – селфмейд жінок, які надихають інших бути впевненими в собі, рішучими та успішними. Новими героїнями стали засновниці брендів Fox Lingerie, Have A Rest та J’amemme: Юліана Гензель, Аліна Долініна та Юлія Ярмолюк.

«Ексклюзивна колекція Fox Lingerie х ЦУМ Київ присвячена наближенню різдвяних і новорічних свят. Речі цієї «капсули» – це ідеальні ідеї для подарунків коханим людям! Ми віримо, що клієнтки ЦУМу і Fox Lingerie почуватимуться особливими у вбраннях колекції», – коментує Ольга Чайка, директорка департаменту закупівель і ритейлу ЦУМ Київ.

«Ця колекція ода всім жінкам, яких я маю честь знати: як подруг, як колег, як українок. Вони розумні та сексуальні, вони надихають, вони це нагадування про те, що бути жінкою це свято бути собою», – поділилась Юліана Гензель, засновниця Fox Lingerie.

Особливий настрій колекції створюють святкові піжами: в трендовому червоному відтінку з оздобленням стразами та дві моделі чорного кольору – з пір’ям та паєтками. Для справжніх femme fatale бренд пропонує спокусливу міні-спідницю, атласний корсет, рукавички з пір’ям та грайливу прозору спідницю. Поціновувачам стриманої ефектності Fox Lingerie рекомендує червоне боді з імітацією корсету та маленьку чорну сукню. До колекції також увійшли звабливі корсети з мережива.

Придбати речі зі святкової колаборації можна на 3-му поверсі ЦУМу та в онлайн-магазині tsum.ua.

Сайт: fox-lingerie.com

Instagram: @fox_lingerie

@juliana_genzel

@alina_dolinina_v

@juju_yarmoliuk

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
mothersdaywarsons
F6A6GSna4AAqSlH11111111
DR-002-VS
morning post 1
IMG_7303
img_3595_optimized
111111111e477a7d06810e5e
завантаження.jpg11111111111
_MG_9191 (3)j
Fashionista_17 (1)