TO FEEL: бренд O.TAJE презентує новий дроп FW25, щоб відчути осінь на дотик

Продовжуючи історію про рух за своєю пристрастю, пошуки себе та свого, бренд O.TAJE презентує новий дроп FW25, натхненний жагою жити та відчувати. Осінь момент, коли життя прискорюється. Проте інколи просто необхідно зупинитися, бо в бурхливому вирі подій, планів та вражень ми інколи забуваємо про найголовніше відчувати.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Український бренд LITKOVSKA презентував колекцію SS25 ZHNYVA у рамках Paris Fashion Week

Новий дроп TO FEEL від O.TAJE – це можливість відчути осінь на дотик: загорнутися в неймовірно тактильний трикотаж, подарувати тепло та комфорт своєму тілу. O.TAJE вперше презентує окрему преміальну лінійку всередині дропу – Merino Collection, – де тактильність та якість виходять на перший план.

Натуральна, ніжна, м’яка та гіпоалергенна, вовна мерино значно тонша за звичайну вовну. Її супервластивість – підтримувати оптимальну температуру тіла, зберігаючи тепло в холодний сезон і охолоджуючи, поки надворі ще достатньо тепло. Такі вироби ідеальні для перехідного сезону. Окрім того, мериносова вовна є екологічно чистою: вона повністю біорозкладна та відновлювана.

Merino Collection від O.TAJE – це базові светри з високим коміром або круглим вирізом, лаконічни гольфи, топи та кардигани, що стануть універсальною осінньою базою для експериментів з багатошаровими образами, та витончена максісукня без рукавів.

«Ми завжди в пошуках свіжих ідей та кращих рішень. Адже трикотаж наша пристрасть! Цього сезону ми відкриваємо його по-новому для себе і для вас, пропонуючи вироби з преміальної італійської вовни. Це абсолютно неймовірні тактильні відчуття і найкращий спосіб попіклуватися про себе цієї осені», коментують засновниці бренду, Анастасія Оксак та Яна Стеценко.

Вже традиційно для O.TAJE новий дроп – повноцінна капсула, де всі елементи вдало поєднуються між собою та дають поле для модних експериментів. У TO FEEL знайдеться база на щодень: гольфи та топи, лаконічні светри, а також більш акцентні, декоровані об’ємними косами, кардигани – оверсайз із глибоким V-вирізом та трендові приталені, не обтяжені зайвими деталями.

Окрема увага – сукням. O.TAJE продовжує експериментувати з трикотажними міді та максі – найуніверсальнішим вбранням на холодний сезон. Бренд повторив уже улюблені клієнтами варіанти в нових відтінках, а також запропонував свіжі фасони та силуети: сукня з високим коміром без рукавів та трикотажна максі з акцентними швами в області декольте.

Текстильне доповнення дропу для повноцінних осінніх образів: широкі штани з віскози та з вовною у складі, мініспідниця цікавого крою, базові класичні сорочки, прямі штани та мідіспідниця з розрізом попереду з мікровельвету – щоб цього сезону сміливо грати не лише з кольорами, а й з текстурами.

Головний колір дропу – вишуканий бордо та його відтінки, які бренд поєднав зі своєю базою: молочним, чорним, сірим, а також не менш актуальним цієї осені хакі.

Осінь можна відчути на дотик. Достатньо загорнути себе в обійми трикотажу. 

Це можна зробити вже зараз: новий дроп TO FEEL від O.TAJE доступний на сайті otaje.com з 26 вересня та офлайн в магазинах бренду (ТРЦ RESPUBLIKA PARK, Велика Васильківська, 29) з 27 вересня.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
otage13552-511111111
LITKOVSKA_SS25_ATMOSPHERE_26
24.09
 4
VISHNI-5
photo_2024-09-25_15-16-42
Fashionista_Posh&Cozy_51111111111
charmbag_matcha_front_web
DSCF2233 (1)гл111111111
737937370_45515005111111111