Ювелірні бренди Only Good та ZARINA презентували спільну колекцію прикрас

Відомі українські бренди Only Good та Ювелірний Дім ZARINA обʼєднали своє творче бачення для створення спільної колекції прикрас. Ювелірний Дім ZARINA вже 25 років є одним з лідерів ювелірного ринку України, презентуючи інноваційні способи обробки каміння та металів, експериментуючи з дизайнами, та пропонуючи неординарні кольорові поєднання. Бренд Only Good – це ода вишуканому та сміливому мінімалізму, сучасний погляд на прикраси та можливість бути помітною завдяки виразним деталям.

Спільна риса брендів – натхнення жінками, що рухають життя, та бажання втілити їхній виразний характер в яскравих акцентних прикрасах. Нова колекція присвячена свободі самовираження, бажанню підкреслити свій настрій та характер через деталі, що є важливим доповненням образу та відповідають стилю жінки, що їх обирає. Обличчями спільної колекції стали бренд-консультантка Настя Іванічева, редакторка та письменниця Ірина Виговська, архітекторка Ія Турабелідзе, співзасновниця бренду GUNIA Project Марія Гаврилюк.

До колекції увійшли – флагман кольє KYIV з картою столиці у двох варіантах лита форма та контур, кольє з каміннями, моносережки, сережки, каблучки та браслет. Прикраси виконані зі срібла.

Кожна прикраса – це вибір виділятися, заявляти про себе та бути трошки легковажною, сприймаючи життя як гру. Колекція вже представлена на сайті.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
morandi
Fashionista_Pre-Fall_24_37
9a4d7d8333100d7fc53fc2af69999dbe
 меню
11амбітна1111
UFW_SS_25_ANDREAS-MOSKIN-ca (4)
mriya bride
majesta gol
-сайт-new-_2_
IMG_91601111111111