ЧИП КРАСИ: інноваційна біоідентична терапія відтепер у Луцьку

Гормони грають важливу роль у нашому житті. З моменту народження і впродовж усього життя вони беруть участь у формуванні статевих ознак, дозріванні, впливають на наш ріст, вагу, обмін речовин, м’язову силу тощо. Гормони здатні підвищувати або знижувати рівень життєдіяльності організму.

Навколо слова «гормон» завжди було багато страху та питань. Чи не збільшиться вага? А які побічні дії? А не знизиться лібідо? Чи не спровокує рак?

Звісно, ці питання виникатимуть, позаяк до недавнього часу в Україні для гормональної корекції застосовувалися лише синтетичні гормональні препарати, які мають низку побічних дій.

На щастя, у Луцьку з’явилась нова біоідентична замісна гормональна терапія, абсолютно відмінна від синтетичної.

Що таке чип краси та кому він потрібен – розбираємось разом із «Центром естетичної медицини Оксани Короткої».

ЩО ТАКЕ БІОІДЕНТИЧНІ ІМПЛАНТИ?

Це безпечний та ефективний метод корекції гормонального дисбалансу, який заснований на імплантації біоідентічних пелетів – мікрогранул, які за розмірами нагадують рисове зерно. Під шкіру людини мікрогранули ставлять біоідентичні гормони в організм безперервно протягом 3-6 місяців. А пелет абсолютно не спричиняє дискомфорту. Результат ви зможете помітити вже через 4 тижні.

БЕЗПЕКА

Біоідентична гормональна терапія сертифікована FDA, імпланти Biopell офіційно зареєстровані та сертифіковані в Україні. Успішно застосовують у США, Канаді, Бразилії, Австралії та Європі.

Пелета складається з натуральної сировини (сполуки ямсу та сої), а її молекулярна структура ідентична до гормонів, які секретуються людським організмом. Вона не є синтетичною, що своєю чергою виключає алергічні реакції та мінімізує побічні дії замісної терапії. Це методика довготривалої форми замісної гормональної терапії – посекундне надходження в кров гормонів 24 години на добу, 7 днів на тиждень тривалістю 4-6 місяців.

КОМУ ПОТРІБНІ БІОПЕЛЕТИ?

Біопелети показані усім людям для покращення якості життя. Жінкам і чоловікам, які помічають хронічну втому, дратівливість, втрату життєвої енергії, зниження розумової та фізичної активності, зниження лібідо, еректильні дисфункції, целюліт, надлишкову вагу, підвищений апетит, в’ялість шкіри. Також біопелети показані під час менопаузи, андропаузи, метаболічного синдрому, ожиріння, післяпологової реабілітації. А також як профілактика серцево-судинних, онкозахворювань, хвороби Альцгеймера.

ПІДБІР ТА ВСТАНОВЛЕННЯ БІОПЕЛЕТ

На консультації лікар, спеціаліст біоідентичної імплантації, сертифікований компанією Biopell, призначає ряд лабораторних обстежень для визначення стану гормональної системи та оцінки загального стану організму. Після отримання результатів, індивідуально проводиться підбір саме вашого чипу краси та здоров’я та встановлення пелет під шкіру у відповідних стерильних умовах, безболісно та під місцевою анестезією. Тривалість процедури займає 30-40 хвилин. Протягом тижня, після встановлення пелет, рекомендуємо обмежити фізичні навантаження.

Вибір редакції

[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” display_author=”” display_pagination=”” post_in=”8379, 9578, 10546″ offset=””]

Топ-3 публікації

[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” display_author=”” display_pagination=”” offset=”” post_in=”9689, 10414, 10452″]
ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
wona_concept_l_unico_couture_dune_2
watsins misto
hedonic main
flovetouch main
IMG_7426
9244e2bf99e3ca81111111111
FACE_WITH_FINGER
gossamer-t-01
KIKO_MMM_BV_DigitalWindow_1080x1920_BV копі
IMG_8937111111