Тренди весільних суконь 2021

2020 рік виявився для наречених найважчим. Значна частина перенесла святкування весілля, інші ж провели їх онлайн або максимально обмежили урочистість. Тижні весільної моди та головні весільні виставки навесні минулого року скасували, а вже восени вони пройшли в онлайн-форматах. Попри те, що пандемія досі триває, весільна індустрія прийняла виклик та запропонувала нові модні тенденції у колекціях весільних суконь 2021.

Чарівність весільної сукні не зрівняється ні з яким образом. Найбільш актуальне питання щодо вибору весільної сукні постає перед днем Х, підготовка до якого є кропіткою та вимагає чимало часу. З настанням нового сезону розповідаємо про трендові моделі 2021 року.

МІНІСУКНІ

Міні – безумовний тренд у сезоні весна-літо 2021. Дизайнери показали її не лише у своїх повсякденних колекціях, а й віддали данину поваги у весільних образах. Тепер цей модний тренд без зайвої ніяковості можна впроваджувати як друге вінчальне вбрання, або ж цей варіант підійде для скромної виїзної церемонії для найближчих, а також для цивільного розпису.

Oscar de la Renta

Viktor & Rolf

Vivienne Westwood

ЛЕГКЕ СЯЙВО

Одним із найактуальніших і нових трендів весільної моди є шляхетне сяйво. Сукні, створені з блискучої невагомої тканини, які нагадують зоряне небо, з’явилися в колекціях багатьох брендів. Обирайте пишний образ у відтінку срібла, або ж легку сукню А-силуету з мерехтливими блискітками. Український бренд Wona Concept здивував казковою сукнею-бюстьє, в якій кожна дівчина відчує себе справжньою принцесою.

Monique Lhuillier

Wona Concept

Berta

КВІТКОВИЙ ПРИНТ

На чому базується класичне поняття весільної моди? Звісно ж, що на ніжній квітковій вишивці та ажурних візерунках. З року в рік дизайнери продовжують одягати наречених в жіночні, витончені й елегантні весільні сукні з рослинними орнаментами. Романтичні образи з ніжної сітки квітковими бутонами та пелюстками, з тривимірними флористичними аплікаціями закохують.

Oscar de la Renta

Viktor & Rolf

Pronovias

МІНІМАЛІЗМ

Мінімалістичні сукні – класика весільної моди. Чисті відтінки, шляхетні матеріали, витончені лінії та лаконічний дизайн завжди будуть у тренді незалежно від сезону або року. У нових колекціях сезону весна-літо 2021 кожна наречена зможе знайти собі елегантну весільну сукню з крепу, шовку або атласу. Дизайнери пропонують силуетний варіант з відкритими плечима і довгим шлейфом, з квадратним вирізом або шовкову сукню з високою горловиною, що відсилає до другої вінчальної сукні Меган Маркл.

Kaviar Gauche

Eva Lendel

Galvan

РОЗРІЗ БІЛЯ СТЕГНА

Ефектний розріз біля стегна, запозичений з вечірньої моди, цієї весни прикрашає весільні сукні. Так, ви можете вибрати білу сукню з крепу з глибоким V-подібним вирізом, хитромудрими драпіруваннями й розрізом біля стегна, складносурядну сукню з розрізом на стегні та драпіруваннями з молочного шовку, або піти під вінець у закритому елегантному мереживному вбранні з довгим рукавом.

Galia Lahav

Vivienne Westwood

Reem Acra

БАНТ

Банти – найніжніший елемент сукні, без якого деякі образи вже не зможуть існувати. Дизайнери прикрашають ними і спинку суконь, і передпліччя, і навіть талію. Зверніть увагу на декоровану атласну білу сукню з витонченим бантом на талії, або на супероб’ємний бант на розкішному весільному образі, який розмістили на шлейфі сукні.  На будь-який смак та стиль.

Pollardi, Amsale

Elie Saab, Viktor & Rolf

Матеріали за темою
[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” sort=”popular” display_author=”” display_pagination=”” offset=”” post_in=”16638, 20179, 18154″][eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” sort=”popular” display_author=”” display_pagination=”” offset=”” post_in=”5735, 16519, 14855″]
Топ-3 публікації
[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” sort=”popular” display_author=”” display_pagination=”” offset=”” post_not_in=”21241, 21184, 8238″]
Вибір редакції
[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” sort=”popular” display_author=”” display_pagination=”” post_in=”12520, 15524, 20226″ offset=””]
ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
wona_concept_l_unico_couture_dune_2
watsins misto
hedonic main
flovetouch main
IMG_7426
9244e2bf99e3ca81111111111
FACE_WITH_FINGER
gossamer-t-01
KIKO_MMM_BV_DigitalWindow_1080x1920_BV копі
IMG_8937111111