Baby pink: як стилізувати рожевий колір влітку

Сукні та костюми, спідниці різної довжини, вкорочені жакети та кроп-топи, а також твідові кардигани – все це буде на піку популярності саме цього літа. Яскраві кольори ультрамарину, насичені зелені тони, лимонні та м’ятні відтінки борються за першість з рожевим, який нагадує нам вбрання персонажів з мультфільмів. Ми знаємо, що неоновий та baby pink, блідо-ліловий та насичений рожевий стануть невіддільними супутниками ваших трендових образів. Як правильно стилізувати ці кольори у літньому гардеробі – надихаємося разом.

Насичений рожевий демонструє Chanel і Patou. Мереживні колготки, головний убір, перлові браслети чи принт у смужку? Обирати лише вам. Натомість на baby pink  поставили акцент у Dolce&Gabbana. І обов’язково зверніть увагу на деталі: червоне взуття та золоті сережки ідеально доповнять атмосферу літнього рожевого образу.

Dolce&Gabbana

Chanel

Patou

Деякі дизайнери пропонують нам тотал-луки в одному кольорі: взуття та сонцезахисні окуляри, прикраси та сумки. Якщо такий хід надто сміливий для вас, то можна надихнутися на образах із колекції Alexander McQueen. Не забувайте про масивне взуття, яке так витончено доповниться напівпрозорий корсет та пишну спідницю.

Alexander McQueen

А Stella McCartney, Valentino і Balmain додали рожевих барв на своїх показах. А цього літа ця палітра знову досягне своєї слави.

Stella McCartney

Stella McCartney

Balmain

Valentino

Деякі чоловіки дарма вважають цей колір суто жіночим елементом. Цього літа можна сміливо приймати факт, що всі відтінки існують зовсім без гендерних стереотипів. Річ у цих кольорах може бути центральним елементом, а також додатковим акцентом.

Ніжно-рожеві колаборації від Raf Simons з Adidas Stan Smith, а Jil Sander і Marc Jacobs постійно граються з рожевими пастельними тонами у контексті своїх колекцій.

Кепки, кросівки, толстовки – все можна інтерпретувати у рожевий колір навіть у чоловічому гардеробі, тому нумо експериментувати та складати couple-луки.

Матеріали за темою
[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” sort=”popular” display_author=”” display_pagination=”” offset=”” post_in=”5368, 5128, 16606″][eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” sort=”popular” display_author=”” display_pagination=”” offset=”” post_in=”22747, 9927, 21844″]
Топ-3 публікації
[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” sort=”popular” display_author=”” display_pagination=”” offset=”” post_in=”22454, 22453, 22473″]
Вибір редакції
[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” sort=”popular” display_author=”” display_pagination=”” post_in=”12520, 15524, 20226″ offset=””]
ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
wona_concept_l_unico_couture_dune_2
watsins misto
hedonic main
flovetouch main
IMG_7426
9244e2bf99e3ca81111111111
FACE_WITH_FINGER
gossamer-t-01
KIKO_MMM_BV_DigitalWindow_1080x1920_BV копі
IMG_8937111111