Не лише до аперолю, чаю та кави додають нині лід, а й до еспресо та червоного вина. Так мешканці Середземномор’я роблять уже давно. Там часто розбавляють вино, але до нас ця традиція прийшла лише цього літа. А якщо зазначити про факт, що клімат змінюється, то нам доведеться освоїти нові поняття, зокрема дізнаємося про сієсту та вино з льодом. Чому кульки льоду – новий фуд-тренд і чим надихатися для такого експерименту?
Лід став головним трендом для оформлення столу – тепер з льодом подають не лише ікру та шампанське, а й фрукти та десерти. Ще один тренд із льоду – бармени тепер роблять круглий лід. Кульку льоду додають в склянку з віскі, роблять з ними лимонади та айс-лате.
Придбайте спеціальну силіконову формочку, влийте в неї воду через маленький отвір та поставте в холодильник. Можна покласти всередину квіти або ягоди – і успіх серед фуд-трендів вам гарантовано.
Приклад для наслідування тренду – профіль фуд-блогера Йени Чой з Південної Кореї. У дівчини є власний канал на Youtube та в Тik Tok. В акаунті так багато кольорових напоїв у скляних посудинах з фігурним льодом, зокрема і круглим. Вона заморожує в кульках яскраві квіти та полуницю і заливає їх лимонадом або кавовою пінкою. Хіба це не прекрасно?
Підписники блогерки вмовляють її відкрити власне кафе. Адже насолоджуватися її творіннями хочеться знову і знову, особливо в таку спеку.