Нейл-простори MVK стали першими в Україні, хто представив нову лінійку лікувальних лаків Manucurist 

Універсальні лаки для нігтів від Manucurist, які поєднують колір та лікувальний догляд за нігтями вже доступні в мережі нейл-салонів MVK у Києві.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Перламутровий, квітковий, однотон: трендовий манікюр літа за версією MVK

 

Manucurist «Active Range» – активна лінійка зміцнює, зволожує та захищає нігті, забезпечуючи швидке та легке нанесення без використання базового або додаткового покриття.

Лаки наносяться після манікюру будь-якого типу: класичного, апаратного чи комбінованого, і мають термін носіння до 10 днів.

Ці лаки повністю екологічні: не містять етилу, акрилатів, полімерів та інших шкідливих компонентів. Вони виготовлені з рослинних компонентів, які не шкодять нігтям. Продукція не тестується на тваринах, а екологічне виробництво лаків не завдає шкоди довкіллю.

Вікторія Колодій, селебріті нейл-дизайнерка та засновниця міжнародної мережі салонів нігтьової естетики MVK: «Ми раді першими в Україні представити лінійку лікувальних лаків від Manucurist. Як адепти мінімалістичного дизайну та манікюру, ми слідкуємо, як швидко цей тренд набирає обертів. 

Зараз він присутній на червоних доріжках від Meta Gala до Каннського кінофестивалю. Проте ми щасливі надати нашим клієнтам можливість не лише слідувати естетичним вподобанням, а й обирати найкращі екологічні продукти для свого догляду.»

Манікюр з використанням нової лінійки Manucurist вже доступний у салонах MVK у Києві. Крім того, MVK першими запускають послугу Green Manicure, що підкреслює екологічний підхід мережі до догляду за нігтями.

 

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Як доглядати за ніжками й нігтями навесні – гід з педикюру від Вікторії Колодій

Трендовий манікюр, який доповнить весняні дні

Помаранч, мікрофренч та натуральність: трендовий манікюр 2024 року

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
STIMMA Move Collection_111111
33db686ab7266dо
minnim194411111111
67bf3e86d97c2732a7e3c3be4dл
cover-2-жовтень-2 (2)
BLOW
1ріто1111
 Partnership In
Juna_1
6570737d5ed86