Українська концептуальна фотографія – нова книга від CREATIVE PUBLISHING досліджує світ сучасного фотомистецтва

У видавництві Creative Publishing вийшла книга «CONCEPTUAL PHOTOGRAPHY | Сучасні фотографічні експерименти з техніками та образами» – проєкт про сучасну концептуальну фотографію в Україні. Авторами нового видання є Люсія Бондар, видавчиня Creative Publishing та Сергій Мельниченко – фотограф, засновник школи концептуальної та артфотографії MYPH.

В книзі представлені роботи молодих українських художниць та художників, які у своїх роботах використовують вільну фантазію, наявні технічні можливості, такі як камери миттєвого друку, техніки cameraless photography, нестримні поєднання кольорів та цифрові й аналогові формати.

Читач побачить фотографії з глибокими сенсами поряд із цитатами їхніх авторів – випускників школи MYPH та членів її спільноти. За словами митців, фотографії є вивченням фізичного та духовного, власної сексуальності й чуттєвості, складних та глибоких станів тіла і розуму.

Добірку усіх робіт супроводжує стаття Романа Пятковки, провідного представника Харківської школи фотографії, що розповідає про універсальну творчу техніку колажу, спонтанність і непередбачуваність камер миттєвої дії та експерименти з альтернативними фотографічними методами.

Creative Publishing з 2020 року створює книги подарункового формату про сучасну креативну культуру України. Попередні видання висвітлювали новочасне мистецтво та ілюстрацію, фотографію, креативну індустрію, українську традиційну моду, ремесла тощо.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
HerhelBoutiquexGASANOVA4 (1)в
savina d
DSC_0698 (2) (2)1111111111
LONDI SPACE(3)11111111111
1080х1080__-2 — копия-min
6 (1)с-min
sisters stelmakh
IMG_1753
 поста із заголовком11111111
CPU_cover3d