«Тільки обираючи повний протокол догляду – ми гарантуємо результат!»: інтерв’ю із засновницею космецевтичного бренду AG Skin Пекар Анною Вікторівною

Лікуючи шкіру важливо підтримувати та покращувати її стан протокольними та дієвими засобами, а тому вибір догляду повинен бути очевидним. Спиратись завжди варто на інновації, які забезпечують свою дієвість без травмування шкіри та здатні проникати в найглибші її шари. Поспілкувавшись із засновницею космецевтичного бренду AG SKINПекар Анною Вікторівною, можна зрозуміти, що такі засоби дійсно є! AG SKIN переконані, що з ними ви отримаєте найкращий результат для здорової шкіри!

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Відпочинок без турбот! Як захистити шкіру в період відпусток?  

Розкажіть, чому ви вирішили створити власний бренд і коли AG SKIN розпочав свою історію?

Історія AG SKIN розпочалася ще у 2009 році. Працюючи понад 15 років дистриб’ютором космецевтики, я розуміла, що в Україні немає засобів, які б розв’язували всі проблеми шкіри. Саме тоді зародилася ідея створити власний бренд і довести його до досконалості.

Яка основна особливість вашої космецевтики?

Ми змогли створити засоби на основі унікальної технології Smart Liposome. Ліпосоми – це маленькі контейнери, які допомагають доставити всі речовини в шкіру. І найголовніше, що в нас найменші ліпосоми всього 20-1000 нм. Це означає, що космецевтика буде проникати глибоко, діяти на проблему та найголовніше – виконувати свою функцію, не подразнюючи шкіру.

У своєму інстаграмі ви поділилися новиною, що запускаєте проєкт для якого шукаєте жінок з проблемами акне та розацеа. Розкажіть детальніше про цю ініціативу та що передбачає цей проєкт для учасників?

Ми щодня отримуємо відгуки від наших красунь, що наші засоби змінюють життя. Багато жінок не очікують, що догляд може бути ефективним і дійсно вирішувати проблеми шкіри з акне, розацеа, сухістю, тьмяністю та зморшками. Ми з командою вирішили залучити дівчат, які мають проблему акне та розацеа, і показати, як зміниться шкіра після правильного домашнього догляду з AG SKIN. Нам важливо донести, що ми створили унікальні формули, які дійсно допомагають.

Ви добуваєте інгредієнти для космецевтики AG SKIN з багатьох країн. Скажіть, як вам це вдається здійснювати та чому для різних компонентів такий великий перелік абсолютно різних країн?

Наша команда більш як 10 років витратила на пошук якісних інгредієнтів. Всі інгредієнти мають сертифікати якості та відповідають міжнародним стандартам. Ми обираємо тільки найкраще! У нас представлені інгредієнти з Німеччини, Таїланду, Швейцарії, Нідерландів, Італії, Тайваню, Китаю, Іспанії, Франції та інші.

У вас є лінійка «Акне», в якій представлені засоби з ретинолом у вашій унікальній формулі, що обіцяє відсутність небажаної реакції шкіри. Розкажіть, в чому перевага вашого продукту в порівнянні з іншими?

В лінійці «Акне» ми втілили протоколи FDA з інгредієнтами для лікування акне, для максимальної ефективності додали дієві компоненти: ліпосомований ретинол і ліпосомовану саліцилову кислоту. Вперше можна не боятися ретинолу і застосовувати його під час вагітності та влітку (за узгодженням дерматолога).

Ви, як фахівець своєї справи можете сказати, що найважливіше в догляді за будь-яким типом шкіри для найкращого результату?

Головне – комплексний підхід. Не можна придбати один засіб і отримати бажаний результат. Обов’язково повинно бути якісне очищення: вмивання, тонер, крем, сироватка за потреби та додатковий догляд – це маски, пілінги. Окрім цього, не забуваємо про SPF. Ми розробили SPF, який захищає від сонця та синього світла, доглядає та живить шкіру. Наші лікарі створили спеціальні протоколи, де підібрані засоби, зорієнтовані на конкретну проблему, тому тільки обираючи повний протокол догляду – ми гарантуємо результат!

На скільки складно сьогодні розвивати бренд під час війни та чи плануєте представництво закордоном?

Почати й розвивати бренд у такий складний час – це дійсно виклик, але коли ти робиш все якісно, і покупці бачать результат, то з’являються сили рухатися далі. Саме зараз займаємося вивченням закордонних ринків і вже зовсім скоро будемо розширювати мережу наших представництв.

Чи планується випуск нових лінійок і засобів?

Вже у цьому місяці наші споживачі зможуть придбати нову лінійку з вітаміном С. Ми зробили неймовірний склад, який на етапі тестування вразив багатьох дерматологів. І звичайно, скоро у продажі будуть великі об’єми засобів для професійного використання. Слідкуйте за нашим Instagram!

Розкажіть про ваші улюблені засоби AG SKIN.

Вони всі улюблені, але зараз у своїй beauty-рутині використовую лінійку для лікування розацеа, також очищення і, звичайно, SPF. Завдяки комплексному догляду я забула про розацеа та отримала результат «білосніжної» шкіри. Ніхто не вірить, що без апаратних методик можна ефективно прибрати почервоніння, але, це ще раз доводить, що наш догляд дійсно працює.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
STIMMA Move Collection_111111
33db686ab7266dо
minnim194411111111
67bf3e86d97c2732a7e3c3be4dл
cover-2-жовтень-2 (2)
BLOW
1ріто1111
 Partnership In
Juna_1
6570737d5ed86