Le Resort: літня колекція сумок та аксесуарів від Juna

Бренд українських сумок та аксесуарів Juna радий представити літню колекцію, над якою команда працювала протягом останніх декількох місяців. У ній ви знайдете улюблені керіовер-айтеми в нових, яскравих відтінках: сонячно-жовтому, небесно-блакитному та ніжно-рожевому.

Традиційно, команда Juna обирала лише найкращі тканини сезону, такі як канвас та замша, яка вже стала візитною карткою бренду. Ці матеріали не тільки підкреслюють якість та стиль виробів, але й додають їм неповторної текстури і глибини.

Колекція покликана додати літнього настрою до гардеробу кожного та передати відчуття безтурботного відпочинку в місті та за його межами. Героїня Juna сьогодні знаходить баланс між активним соціальним життям та необхідністю усамітнитися.

На пікнік, романтичне побачення чи зустріч на коктейль з подругою – сумки Suede, Delight чи Joy чудово доповнюють будь-який образ, а їх варіативність розмірів дозволяє взяти з собою все необхідне. Бренд також відтворив ключниці в нових нейтральних відтінках, які можна залишити ледь помітними та змістити акцент на об’ємні деталі.

У колекцію вперше увійшла лінійка аксесуарів: гаманці-трансформери, що легко перетворюються на кардхолдери, які можна носити як разом, так і окремо, а також чохли для окулярів із гладкої шкіри – це ідеальне доповнення до вашого стилю.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
STIMMA Move Collection_111111
33db686ab7266dо
minnim194411111111
67bf3e86d97c2732a7e3c3be4dл
cover-2-жовтень-2 (2)
BLOW
1ріто1111
 Partnership In
Juna_1
6570737d5ed86