7 помилок під час вибору взуття

Нині все більшість людей готується до зими, обирають верхній одяг, термобілизну та зимове взуття. Але як обрати саме ту модель, яка буде теплою, красивою, стильною та ту, що буде поєднуватись з багатьма образами? Щоб носити взуття із задоволенням, створювати стильні образи й при цьому відчувати комфорт і затишок, потрібно правильно його обирати. Розбираємо найпоширеніші помилки, через які зимове взуття швидко псується та шкодить вашим ногам.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як позбутися мозолів

  1. Примірка

Сьогодні ми найчастіше віддаємо перевагу онлайн-шопінгу, проте під час вибору взуття намагайтесь обов’язково приміряти його перед покупкою, пройдіться по магазину. Тільки так можна вибрати ідеальне взуття, не витрачаючи гроші та час на повернення чи обмін поштою.

Одна з найпоширеніших помилок — примірка та покупка взуття у ранковий час. Після нічного відпочинку нога менша, а надвечір від втоми, ходьби або сидіння ноги злегка набрякають. Комфортне в першій половині дня взуття надвечір може доставляти дискомфорт.

  1. Взуття впритул

Купувати зимові чоботи та черевики впритул — ще одна помилка. Дівчата думають про те, що згодом взуття зсередини стане вільнішим. Обирайте модель на розмір більше, щоб усередині залишався прошарок повітря. Тоді буде набагато тепліше і з’явиться можливість одягати теплі шкарпетки.

  1. Підошва

Погодьтесь, що спершу ми завжди дивимось на зовнішній вигляд, а вже потім на підошву. Зимове взуття не повинно мати слизьку шкіряну підошву, це може призвести до травм на крижаному асфальті. Ідеальне зимове взуття — те, підошва якого є глибоким протектором.

  1. Каблук

Високі підбори, безумовно, надають образу жіночності та елегантності, це красиво, але в реальному житті занадто високі підбори є нестійкими та стають причиною невдалих падінь і навіть травм. Віддайте перевагу чобіткам і черевикам без підборів або вибирайте середній товстий каблук з глибоким протектором

  1. Захист від вологи

На жаль, не всі виробники зимового взуття переймаються тим, наскільки взуття пропускає вологу. В результаті це призводить до промерзання ніг, простуд, захворювань.Тому, купуючи зимове взуття, орієнтуйтесь на натуральні матеріали та наявність якісної прошивки.

  1. Матеріал

Товщина матеріалу має велике значення для зимового взуття. Натуральна шкіра для взуття обробляється по-різному, тому вибирайте чобітки або черевики з грубої шкіри, яка значно товстіша, а, отже, тепліша.

Штучні аналоги натуральної шкіри забезпечують кращу теплоізоляцію та обмін повітря всередині взуття. Тому в ній ваші ноги не потітимуть і, як наслідок, не замерзатимуть. Так що не варто нехтувати в зимовий час взуттям та зі штучної шкіри теж.

  1. Утеплювач

Зимове взуття має насамперед захищати нас від холоду. Кращим утеплювачем є натуральне хутро, особливо овчина, оскільки повітряний прошарок між ворсинками хутра ідеально утримує тепло і захищає ноги від промокання і промерзання, він досить зносостійкий і прослужить тривалий термін.

Устілки взуття мають бути товстими, щоб уберегти стопи від холоду. Зручніше, якщо устілки будуть знімними – так ви завжди зможете і вийняти та просушити їх.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Взуттєві тренди сезону осінь-зима 2022/2023

Яке взуття ми будемо носити цієї осені?

Як стилізувати ковбойські черевики у повсякденний гардероб?

Футуристичні, яскраві та гостроносі – обираємо найстильніші моделі кросівок 2022 року

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
mothersdaywarsons
F6A6GSna4AAqSlH11111111
DR-002-VS
morning post 1
IMG_7303
img_3595_optimized
111111111e477a7d06810e5e
завантаження.jpg11111111111
_MG_9191 (3)j
Fashionista_17 (1)