До підписок: телеграм-канали про моду і не тільки

Головна: Darrel Hunter

Де ви дізнаєтеся актуальну інформацію й новини найчастіше і найшвидше? Спробуємо вгадати, що у Telegram. Протягом останніх років цей месенджер дуже сильно популяризувався в Україні, з’явилася велика кількість унікального україномовного контенту з різних сфер життя та за різними інтересами. І ми не могли оминути увагою телеграм-канали, присвячені тематиці моди, стилю, трендів і не тільки. Ділимося своїми улюбленими авторськими каналами, які ми разом із редакцією регулярно читаємо для натхнення, і хочемо, аби їх читали і ви.

ZHYR

@zhyrstyle

Авторка каналу Вікторія Жир – персональна та фешн-стилістка, колумністка каналу ZHYR та лекторка. В сфері стилізації з 2018 року, в сфері моди – ще раніше. У своєму блозі вона ділиться рекомендаціями щодо стилю, створення цільних образів – з посиланнями, де придбати речі, прикладами додавання трендів у образи, розповідає як про світові, так і про українські бренди та знайомить з бюджетними якісними знахідками для гардероба. Особливо любимо рубрику #стильовийприйом, у якому Вікторія розповідає про неочевидні й нестандартні варіанти стилізувань трендових речей.

Жирним Шрифтом

@GiHi1

Канал про українську та світову fashion-індустрію від ексредактора ELLE та Harper’s Bazaar Романа Тимофеєва. Тут можна знайти посилання на цікаві лонгріди про моду, кіно та літературу, оперативні новини й інсайти про життя українських дизайнерів, моделей і редакторів. На каналі є постійна рубрика #РоботаВмоді з актуальними вакансіями в fashion-брендах і ЗМІ. А ми обожнюємо #модніРозкопки  – рубрику, у якій Роман ділиться архівними й маловідомими світлинами з видатними українцями і не тільки.

Менторка укр брендів

@mentorka_uabrands

Перший канал про українські бренди, який був створений ще у 2018 році Наталі Чуловською – відомою піарницею й комунікаційницею, колишньою редакторкою таких видань, як: L’Officiel Online, Cosmopolitan, Buro 24/7 Україна. На каналі регулярно виходять різноманітні добірки за категоріями, новини брендів та інформація про знижки, а також розбори вдалих (і не дуже) кейсів різних брендів. Виділяємо #мійселект, у якому Наталі обирає й рекомендує позиції від українських брендів в одній добірці.

Style fitting talks

@stylefittingtalks

Канал з публікаціями та порадами по стилю, відвертими розмовами про стосунки з одягом. Це також нотатки про модні місця в різних країнах та місце, де ви можете дізнатися щось нове та надихнутися тим, чим живе модна індустрія.

Родзинкою каналу є рубрика #моднийвішліст, у якій відомі дизайнерки, стилістки, інфлюенсерки і просто стильні дівчата діляться своїми вішлистами від світових і українських брендів. А також ми обожнюємо дописи про моду 90-х і 00-х.

VOLICHKA

@volichkaua

Авторки каналу Аня Ларчик і Саша Гуцуляк акцентують увагу не лише на модній індустрії (хоча переважна частина контенту – це фешн), а й на попкультурі загалом. Чудовий гумор, авторські добірки, а також неймовірна рубрика #stressedbutwelldressed, де авторки збирають найкращі луки тижня серед стильних хлопців і дівчат, а також героїв та героїнь з ЗСУ, адже важливо пам’ятати те, у якому контексті всі ми живемо.

Cimetière

@kulttms

Мода і мистецтво, мистецтво і мода – так ми опишемо канал Насті Тимусь. Окрім новин і архівів про українську і світову моду, на каналі можна знайти чимало цікавого контенту про кіно, живопис та культуру загалом. Ми ж найбільше любимо дописи #archive, у яких авторка відшуковує цікаві кадри зі світу моди й розповідає про історію їхнього створення.

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
morandi
Fashionista_Pre-Fall_24_37
9a4d7d8333100d7fc53fc2af69999dbe
 меню
11амбітна1111
UFW_SS_25_ANDREAS-MOSKIN-ca (4)
mriya bride
majesta gol
-сайт-new-_2_
IMG_91601111111111