Інфлюенсери старшого віку, які надихають

Відкрийте свій Instagram та дослідіть, якою є середня вікова категорія людей, за якими ви стежите? Впевнені, що у більшості цифра не перейде межі навіть у 40 років. Це вкотре доводить, що ми недостатньо уважні до покоління Х, яких заведено вважати «невідомими». А тим часом вони підкорюють соцмережі, задають тренди та діляться реальним досвідом, на який варто зважати. Ми розповімо вам про 5-х модних блогерів, які доводять, що і після 50 можна (і варто!) бути фешн-іконами.

 

Frank Wilde

@frankpeterwilde

Цей німецький дизайнер і стиліст знайомий не лише своїм землякам, а й багатьом українцям. А все завдяки тому, що Френк щодня з початку повномасштабного вторгнення росії робить ефектні ліфтолуки, якими нагадує, що у нас досі триває війна. І кожен його образ має особливий сенс. «Коли почалося повномасштабне вторгнення, я вирішив, що присвячу Україні серію знімків у ліфті. Я завжди боровся за свободу, незалежність, за право жити так, як хочеш, та за право любити людину, яку ти хочеш любити. Тож природно, що я вирішив це зробити», – зазначав Вільде в інтерв’ю Суспільному.

 

Grece Ghanem

@greceghanem

Канадська інфлюенсерка підкорила серця понад 975 тисяч підписників, хоча й спершу реєструвалась в інстаграмі задля розваги. Однак неперевершене відчуття стилю та вміння показати 58-річну жінку розкішною та сексуальною зробили з Гріс справжню зірку. Провідні глянцеві видання беруть у неї інтерв’ю, а фешн-фотографи завжди знімають її для стритстайлів з Тижнів моди. І ми розуміємо чому.

Bon & Pon

@bonpon511

Японська пара Цуйоші та Томі Секі (Бон і Пон) почали вести блог після того, коли вони обоє посивіли. Особливістю їхнього профілю є family look, який завжди створюється у такий спосіб, аби кожна деталь образу була максимально продуманою. І неважливо, на якому фоні стоятимуть ці двоє: чи то поле соняхів, чи то музей Metropolitan у Токіо. Їхні шанувальники дивляться лише на одне – їхні луки.

Iris Apfel

@iris.apfel

Айріс Апфель – 101 рік і це не заважає їй бути активною іконою стилю! Вона є музою багатьох світових дизайнерів, а її яскраві образи беруть за основу бренди. Айріс має неповторний яскравий стиль, який заряджає енергією і позитивом, тому ви просто зобов’язані підписатись на неї, аби відчувати це життя так само різнобарвно, як і вона.

 

Nickelson Wooster

@nickwooster

Його називають іконою стристайлу, він має неповторні вуса та славиться образами у приталених піджаках. Його ім’я Нік Вустер і цей чоловік точно знає, що таке стиль. Понад мільйон слідкувачів підтверджують, що Нік – це справжній краш. А за роки практики у сфері моди він побудував успішну кар’єру креативного директора чоловічого відділу Bergdorf Goodman і власника модного агентства Wooster Consultancy.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

10 українських телеграм-каналів про моду, на які варто підписатись

Street Style Hunter: як блог streetstyle-фотографки підкорює серця стильних львів’ян

I SEE UA FLAG: як інстаграм-акаунт з синьо-жовтими світлинами став платформою для демонстрації актуальної України?

Youtube UA: добірка українських ютуб-каналів, на які варто підписатись

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
wona_concept_l_unico_couture_dune_2
watsins misto
hedonic main
flovetouch main
IMG_7426
9244e2bf99e3ca81111111111
FACE_WITH_FINGER
gossamer-t-01
KIKO_MMM_BV_DigitalWindow_1080x1920_BV копі
IMG_8937111111