Образ на Новий рік: сукня з вирізами

Вибрати вишукану сукню − найприємніше завдання у грудні, адже зовсім скоро  святкуватимемо найголовнішу ніч у році. Ми продовжуємо серію матеріалів, де розповідаємо про найактуальніші образи на святкування Нового року.

Надихнутись на образ з блискітками та лелітками можна ТУТ.

Образ на Новий рік: сукня з блискітками та лелітками

Сьогодні в центрі уваги − сукні з вирізами. У формі геометричних фігур або ж у формі кіл у найнесподіваніших місцях, вирізи з боків чи в центрі виробу − байдуже. Головна особливість таких суконь у тому, що вони можуть бути і ніжними й елегантними, і зухвалими й провокаційними.

Тренд на фігурні й геометричні вирізи з нами ще з літа. У теплу пору вони прикрашали силуетні сукні, зухвалі топи та легкі костюми, а тепер вирізи впевнено перемістились у зимові колекції і світових дизайнерів, і в колекції мас-маркету.

Найбільшої уваги дизайнери надали сукням з геометричними вирізами у формі кола, трикутників, овалів, квадратів і ламаних фігур. На модних подіумах з’явилися образи з вишуканими розрізами в зоні декольте, вбрання з дірками у формі краплі на рукавах, сукні з фігурними прорізами на талії та варіанти з делікатними зав’язками на шиї.

Під час вибору сукні на новорічну вечірку не варто соромитись. Обирайте ті сукні та костюми, де вирізи представлені в найпікантніших місцях. Спокусливі вбрання − одне з основних трендів не лише майбутніх новорічних свят, а й наступного року.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Манікюр у 2022 році: яким він буде?

Свято життя: ювелірний дім SOVA присвятив новорічну колекцію Риму

У яких кольорах зустрічати Новий 2022 рік

Прикраси, які стануть ідеальним подарунком на Новий рік

У чому зустріти Новий рік

Святковий переполох: як прикрасити новорічний стіл

50 ідей для новорічного манікюру

Гід із подарункового етикету

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
IMG_0539
gorn ceramics
2
F7ykwглв11111111
gattorre-jef-claesп
-сайт-new (2)11111111
IMG_65111
ad4f49d96a6e111111111111
ann haustova
cy9n591глв1111111