Що одягнути на святкування Нового року?

Визначитись з образом на Новий Рік – це завжди непростий вибір. Подумайте про подію. Можливо, ви йдете на вечірку, романтичне побачення із «тим» особливим, або вирушаєте кудись разом із друзями.

Ось 5 ідей для образу будь-якої новорічної події від стилістки Каріни Вознюк.

Я називаю це «Комбінація некомбінованих» речей, мій улюблений образ, до речі, в стилі Кері Бредшоу! Поєднуємо розслаблені сатинові штани від українського бренду AliceK з сорочкою білою (можна взяти з чоловічого відділу, щоб додати обʼєму, якщо бажаєте). Поверх шуба для контрасту та срібні босоніжки на невеликому підборі і обовʼязково сумка з блискітками, це ж Новий Рік!

Кому блискіток на сумці замало, пропоную мінісукню із срібними паєтками. Щоб збалансувати образ, одягаємо поверх структурований чорний піджак, я б теж обрала оверсайз, для контрасту. Родзинкою в образі будуть цікаві колготки з накладними кольоровими камінцями та червона сумка.

Напівпрозора блискуча сукня з високими чоботами та клатчем – найтрендовіша комбінація цього року!

Для тих, хто любить комфорт, але хоче трішки гостроти: сатиновий піжамний комплект з пірʼям, але міксуємо з леопардовою сумкою, ось ця від JACQUEMUS вже в моєму вішлисті) та червоними kitten heels. Червона помада – і святковий, але і зручний образ гарантовано!

Червоний – найгарячіший колір цього року, тому пʼятий варіант саме такий. Червона оксамитова сукня в поєднанні з золотими прикрасами та сумкою з пірʼям. Дуже подобається гра фактур та кольорів, виглядає однозначно дорого та впевнено!

 

Instagram: @carinee___

Telegram: @fashionandpleasure

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Стильні новинки від українських брендів, які потрібно придбати вже зараз

Як приховати недоліки фігури завдяки правильному образу – розповідає стилістка

Стритстайл-натхнення: обираємо шарф та класно стилізуємо

«Свято бути собою»: новорічна колекція Fox Lingerie х ЦУМ Київ

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
mothersdaywarsons
F6A6GSna4AAqSlH11111111
DR-002-VS
morning post 1
IMG_7303
img_3595_optimized
111111111e477a7d06810e5e
завантаження.jpg11111111111
_MG_9191 (3)j
Fashionista_17 (1)