Благодійний захід Morning Refresh: неймовірний бранч для жінок

Жінки вкотре доводять, що їх сила та краса здатна рятувати та допомагати. Прикладом цього став благодійний захід Morning Refresh, який вдалось провести завдяки злагодженій організації та підтримці спонсорів. Запрошені спікери змогли поділитись своїм досвідом, професійними секретами та лайфхаками. Окрім зустрічі жінок з різних галузей, захід першочергово містить ідею допомоги на потреби 100-ї бригади, саме це слугувало головною ініціативою створити Morning Refresh.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Про розвиток та гармонію з собою: Morning Refresh – це подія для жінок, які…

Організаторка події –  амбітна @olena.milovanova з досвідом вдалої гармонійної самореалізації, засновниця компанії @cosmetics_factory_ua та бренду @whocares_brand. Олена розповідала про рішення створення Morning Refresh та важливі теми сучасної жінки, яка на погляд суспільства повинна вміти бути не тільки мамою та дружиною, а й впевненою, незалежною особистістю. Тому до обговорення таких питань, як: стосунки із собою, роль оточення, жіночої сексуальності, мистецтва позування в кадрі, публічні виступи, залучились спікери різних напрямів, яких об’єднує спільна ціль – розвиток, цілеспрямованість та відкриття новизни в прогресивному оточенні.

 

@liliya.svyrydova – сексолог, експерт із задоволення. Лілія приїхала з Києва та розкрила тему жіночої сексуальності, лібідо та досягнення максимального задоволення.

@lid.ko – фотограф, експерт із фотогенічності поділилась техніками ефективного позування, розвіяла міфи та навчила подобатись собі в кадрі й у житті.

@svitlanaryzhuk – телеведуча та радіоведуча, навчає публічного виступу, перетворює голос на інструмент, який впливає на аудиторію. Світлана розповіла, як ефективно вести переговори, або ж вдало доносити свою думку та сенси у звичайному житті.

@nina.bo.nina виступила модератором заходу, а
@anstasiya.andriichuk розв’язувала організаційні питання.

Запрошені спікери швидко зацікавили гостей своїми виступами, тому на зустрічі вдалось об’єднати різних жінок за спільною метою – отриманням нового досвіду, натхнення, спілкування та допомоги військовим.

Особливістю заходу став нетворкінг, завдяки якому учасники змогли познайомитись та обмінятись цінними контактами. Неочікувано для організаторів ця активність стала чи найцікавішою частиною бранчу, яка плавно перейшла у фуршет. Тому присутні відзначили якісну роботу Студії хліба, яка організувала смачний coffee break для гостей в перерві між спілкуванням, за що організатори висловлюють свою вдячність Студії за постійну ініціативність у подібних заходах.

Важливо зауважити допомогу усіх партнерів, які залучились до створення благодійного заходу та сприяли підтримці 100 бригади.

Серед них відзначаємо:

@whocares_brand – Генеральний спонсор заходу. Український бьюті-бренд щоденної турботи про себе, зановником якого є Олена Мілованова. Who Cares – це бренд, який мотивує бути собою, а засоби за межами твоїх очікувань.

@cosmetics_factory_ua – потужний та один з найбільших дистриб’юторів найкращих корейських брендів в Україні.

@sillage_niche – бутик нішевої парфумерії з великим вибором відомих світових брендів. У бутику постійно оновлюється асортимент, тому sillage завжди у пошуку цікавих, оригінальних брендів, щоб здивувати клієнтів!

@ozi._fashion_house – український fashion brand та ательє індивідуального пошиття одягу на замовлення, в якого одягаються такі зірки, як: Jerry Heil, Кола, Ольга Сумська та Анастасія Каменських.

@kult.prostir – дім подарунків та декору з історією, де представлені українські бренди: Gunia, Guzema, Bevza, Yakush, Poetry та інші.

@venska_easy_body – масажний спа-центр з найбільшою кількістю апаратів для корекції фігури. А також масаж, спа та косметологія, де оточує якісний сервіс та привітний персонал.

@_flowers_kitchen  магазин квітів та декору, де роблять букети, які приємно дарувати та отримувати. Flowers Kitchen – це широкий асортимент декору для дому та завжди стильні букети.

@nomer1salon – провідний салон краси та косметології  номер 1 у самому серці Луцька, ексклюзивний дистриб’ютор Nashi Argan у Волинській області. В роботі використовуємо офіційно представлені бренди: Oribe, Kevin Murphy та інші. Тут ви відчуєте, що таке по-справжньому якісні, преміальні послуги.

@breadstudio.lu  пекарня, яка зародилась під час повномасштабного вторгнення. Студія виготовляє хліб за традиційною технологією та використовує високоякісні локальні інгредієнти для смакування з користю.

@galiabaluvana_lutsk – мережа домашніх напівфабрикатів. У виготовленні страв швидкого приготування не використовуються консерванти чи замінники смаку. Їжа не просто смачна, а ще і якісна, що дуже важливо.

@vashaoptyka – центр контактної корекції зору, салон сонцезахисних окулярів та аксесуарів. Компанія, що пропонує широкий асортимент товарів та кваліфікований європейський підхід до корекції зору. У салонах можна отримати повний спектр офтальмологічних послуг від обстеження зору до підбору окулярів та контактних лінз. З «Ваша Оптика» Ви подивитесь на світ по-новому!

@udc_lutsk – студія танцю, в якій поєднується краса, естетика та жіночність. Простір, в якому ми будуємо тіло твоєї мрії, розвиваємо жіночу енергію, і отримуємо задоволення від процесу та відображення у дзеркалі.

@lk_dentalcenter стоматологічна клініка. Технології + досвід = здорова посмішка та задоволений пацієнт!

@yoga_territory_lutsk – йога-студія на Волині, що діє в Луцьку вже понад 13 років. Це місце, що поєднало у собі древні практики йогів, сучасні методи оздоровлення та реабілітації, масажні та остеопатичні напрямки, флай йогу, практики стояння на дошках садху, церемонії какао та китайського чаювання.

@proloveshop – інтим-бутик, який зробить твоє сексуальне життя цікавим та яскравим. Місце, в якому є все: від лубрикантів до аксесуарів для рольових ігор. У нас представлені найкращі світові бренди іграшок та сексуальної косметики: Orgie, Svakom Satisfyer, System Jo.

@cro.kids.ua – магазин брендового дитячого взуття CRO.KIDS – понад 5 років досвіду в підборі дитячого взуття. Нещодавно відкрили новий шоурум (ЖК Панорама, вулиця Арцеулова, 2а) Представлений великий асортимент REIMA, LEVI’S, DD STEP  та інших оригінальних брендів.

@teritoriyarozvitku_lutsk – центр розвитку вашої дитини – це простір, де діти можуть залишатися самими собою, розкрити та вдосконалювати свої сильні сторони. Завдання центру лише направити та допомогти їм у цьому. Курси відкривають безмежні можливості: школа спідкубінгу, легоконструювання та робототехніка, шахи та легкочитання. Не пропустіть зробити дитинство вашої дитини незабутнім та корисним.

@lutsk_space – КП «ЦЕНТР РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ» Музейний простір «Окольний замок» – новий туристичний об’єкт, створений на основі відреставрованих пам’яток архітектури національного значення: Вежі князів Чорторийських з частиною оборонного муру та Монастиря єзуїтів з підземеллями. Музейний простір «Окольний замок» вартий того, аби його побачити!

@spacemag.com.ua – український глянець з онлайн-ресурсом spacemag.com.ua, що вже 9 років обʼєднує навколо себе успішних особистостей, які творять нову історію українського бізнесу, моди, краси, гастрономії. Ми прагнемо бути інформаційною опорою для всіх, хто не боїться розширювати простір. Простір можливостей, сміливих експериментів, яскравих колаборацій. Щомісяця у нашому друкованому примірнику зʼявляються як впізнавані відомі бренди чи особистості, так і нові герої, про яких варто знати більше.

Купуючи продукти у партнерів, ви отримуєте якісний продукт та підтримуєте військових, адже саме такі бізнеси допомагають наблизити нашу перемогу.

@pryimak.photo – фотограф
@navrusevych_photo – фотограф

Учасники заходу відмітили неабиякий рівень організації та зауважили що цінність в рази перевершила ціну квитка.

Кожен з перелічених партнерів висловив свою небайдужість та причетність до важливості збору для військових, за що організатори неодноразово згадували на зустрічі. Завдячуючи бізнесам, які долучились до збору Morning Refresh було успішно проведено.

По закінченню зустрічі мета заходу була здійснена – вдалось зібрати близько 60 тисяч гривень та ще 40 тисяч від бренду @whocares_brand.

Проте було прийнято рішення придбати необхідну та дорогу техніку нічного бачення – Mavic 3T.

Зібрали ще 16 тисяч гривень від небайдужих волинян і бренд WhoCares повністю закриває збір та купуємо необхідний Mavic 3T за 180 тисяч гривень.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

ДонорUA та ZARINA об’єдналися, щоб навчати військових і бойових медиків переливанню крові та забезпечити їх усім необхідним для трансфузії

Як війна вплине на сексуальне життя українців – розповідає авторка блогу «У трусах» Анастасія Забела

Жінка, яка надихає: Space mag. презентує травневі обкладинки

Два роки повномасштабного вторгнення: які внутрішні зміни відбуваються з нами?

 

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
GXSj0pUbgAA3-fI111111111
IMG_710411111111
TERRAKE7
STIMMA_Allure_141111111
photo_2024-09-12_16-19-33 (2)
aca8ed5d278381950551111111111
Usual_New_4в
Essential-Supplies-Indid
14айвумен111
BEOM_Fall'sChill9п