Бренд Katsurina вперше представив чоловічий пуховик

Усі, хто чекали на Katsurina couple looks, можуть радіти. Уперше за 7 років у лінійці бренду представлено пуховик для чоловіків. 

З моменту першого запуску, команда постійно збирала фідбек від клієнтів та команди, щоб удосконалювати та адаптовувати свої пуховики під базові зимові потреби українського споживача. Так зʼявився капюшон, що знімається, внутрішній клапан, який не дає холодному вітру проникнути всередину оверсайз силуету, та інші важливі деталі. Проте саме на чоловічу версію пуховика у Katsurina наважувалися довго. Й ось, нарешті, усі поціновувачі бренду та couple луків мають привід радіти холодній погоді.

«Головною метою було спростити життя чоловіків у сучасних умовах та задовольнити потребу в базовому, стильному, а головне, теплому верхньому одязі. Тож, взявши за основу наші головні цінності, досвід та перевірені технологічні матеріали, ми створили, на нашу думку, ідеальний базовий чоловічий пуховик»,  – ділиться команда бренду.

Пуховик доступний лише в чорному кольорі, адже чорний – це одна із характеристик, яка є універсальною та адаптивною до будь-якого стайлінгу, а ще це абсолютна чоловіча база. Як і всі пуховики Katsurina, чоловіча версія в основі має технологічний нейлон, а наповнення складається на 100 % з переробленого гусячого та качиного пуху (90 % пух і 10 % перо). Тканини мають мембранне і водовідштовхувальне просочення, що робить їх водо- і вітронепроникними, проте комфортними і зручними на тілі, – що ідеально для української зими, адже загалом пуховик витримує температуру -15ºC і нижче.

Чоловічий пуховик уже доступний на сайті та в київському шоурумі Katsurina на Михайлівській 24 А.

Instagram: @katsurina.online

Сайт: katsurina.com

Даша Кацуріна

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

«М07» – нова зимова колекція від Katsurina

This is Katsurina: все про еволюцію бренду

«Простір жіночих взаємин та українських ремесел»: Даша Кацуріна відкрила шоу-рум у Варшаві

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
adrenaline
mvkk
_P6A1659в
le carassin
Screenshot
PYJAMAZZZ_SD_24_09
herbalcraft
3067c6ddbc69ec52a0614b8b2ab2e6861111111111111111111111
Співзасновникит
-сайт-new-_2_