XSTORE про базовість, комфорт та співвідношення ціни й якості в кожній колекції

Історія

Бренд XSTORE заснований чоловіком та дружиною Артемом та Дар‘єю Тарасун.

З 2017 року подружжя почало виробляти та продавати чоловічі аксесуари, повсякденні сумки, клатчі, рюкзаки… А невдовзі почалось виробництво одягу з трикотажу. Це були трикотажні спортивні костюми чоловічі та жіночі. Бренд став першим, хто запропонував парні варіанти одягу для нього та для неї.

Їх магазини мають власне виробництво та декілька цехів трикотажу. Кожне виробництво спеціалізується на своїх виробах, широкий спектр яких ви бачите на полицях в магазині.

«Наша команда – це професіонали своєї справи, які гарантують якість та високий сервіс на усіх етапах роботи бренду. Ми щасливі, що змогли обʼєднати настільки талановитих та амбіційних людей в одну дружню команду XSTORE.» – говорять засновники.

Асортимент

Поступово асортимент розширювався, зараз кожного сезону бренд демонструє нові колекції базового, комфортного та якісного одягу. Дуже ретельно обираються тканини та розробляються різноманітні моделі одягу.

У магазині представлені капсульні речі, які чудово поєднуються між собою та легко стилізуються з іншими речами. Від спортивного до класичного одягу, від пастельних й базових кольорів до трендових та яскравих.

«Для нас дуже важливо, щоб одяг був якісний, комфортний та стильний. Багато людей не можуть дозволити собі купувати люксовий одяг від відомих брендів, тому наша ціль, аби якомога більше людей змогли одягатися стильно, практично та зручно.» – стверджує бренд.

Вже понад 6 років бренд стрімко росте та розвивається, впевнено масштабує виробництво, розширює асортимент. Ще до 2024 року XSTORE був виключно онлайн, а вже у цьому році було відкрито 4 оффлайн магазини у містах: Дніпро, Київ, Одеса та Львів. В планах на найближче майбутня – це відкриття мережі магазинів по всій Україні, для того, щоб всі дізналися про справжню українську якість та комфорт.

 

«Хочеться окремо наголосити саме на адекватній ціні, хоча ми обираємо якісну тканину, фурнітуру та ретельно слідкуємо за якістю пошиття. Дуже хочемо, щоб цінник не заважав українцям бути гарно вбраними.» – додає подружжя.

Весняна колекція

Український бренд чоловічого та жіночого одягу й аксесуарів XSTORE з новою весняною лінійкою базового, комфортного одягу, який підкреслює жіночність.

Трендові моделі костюмів, суконь, спідниць, брюк, які добре інтегруються у ваше повсякдення.

Завжди при створенні одягу ми робимо акцент саме на комфорт. В новій весняній лінійці ми долали жіночності та яскравих барв трендового червоного кольору.

Вдало репрезентує силуетна сукня яскравого червоного, яка елегантно підкреслює жіночу фігуру та водночас додає стриманості образу. Ця сукня гарно поєднується з жакетами, піджаками, верхнім одягом та слугує базовою річчю у багатошаровому образі.

Комплект з жакету та спідниці з твідової тканини у стилі old money. Мінімалістичний, базовий, стриманий та діловий – це все про костюм з нової весняної колекції.

Парні спортивні костюми, в яких неймовірно комфортно – будуть гарним рішенням для весняних прогулянок кожен день!

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
DiaDia_DenimDrop_Campaign11
 кулонів Moments (1)
EmptyName 70
bzqOfaWH7lafLruLlgg6o8zi11111111111
Merezhyvni red5
_MG_1976
_MG_9191 (3)j
How to sleep (6)1111111111
chernobyl-by-craig-mazinv
LE CHARMIE