Луцький бренд SHYPELYK презентував літню колекцію одягу

Український бренд жіночого одягу SHYPELYK презентував літню капсулу, девіз якої: живіть, святкуйте та жмуртеся від сонця. SHYPELYK уявили, що якби Рік святкував день народження, то цей день був би влітку. Бо літо — це маленьке окреме життя, а війна нам всім показала, що відкладати життя на завтра немає сенсу.

Художній кампейн для колекції бренд зняв на типовій дачі, а його героїнями стали працівниці бренду, включно з власницею.

 

«Вважаю, що це наша особливість бренду, яку ми дуже любимо та плекаємо. Ми щасливі щоразу запрошувати зніматися в таких історіях команду, друзів, клієнтів бренду. Так, наприклад, вже дві колекції постіль нові речі презентує наша вʼязальниця Таня, яка демонструє красу життя в будь-якому віці», — ділиться задумкою засновниця бренду Ольга Шипелик.

Речі в колекції — сучасна роба для літніх днів. Всі моделі з капсули легкі в стилізації та прості в догляді. Кожен комплект має захистити від стихії, чи то палючого сонця, чи холодного вітру. У дроп увійшли два варіанти топів, базові футболки, шорти, сорочки та легкі брюки, сарафани на бретелях, сукні-накидки, літній плащ та стьобаний жилет і куртка. Колекція виконана переважно в нейтральних, світлих кольорах, яскравим акцентом став тільки зелений колір.

Кожен покупець речей з літньої колекції отримає їх в спеціальному шопері, з яким можна потім піти на базар за фруктами, а в додачу до покупки подарунок — кастомізовану колоду карт, на яких зображені речі бренду з різних колекцій.

 

Колекція бренду вже доступна на сайті .

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Незалежна: благодійна колаборація Projector Foundation та бренду SHYPELYK

SHYPELYK зняли кампейн на автобусних зупинках у колаборації з KARCHER

ЖНИВА DROP: бренд одягу Shypelyk презентував нову капсулу одягу

Зелена куфайка та перешитий одяг для Дорофєєвої: засновниця бренду SHYPELYK про натхнення, декор та Осадчу на «плюсах»

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
cover-1
IMG_7737глв11111111111
 кулонів Moments (1)
DiaDia_DenimDrop_Campaign11
EmptyName 70
bzqOfaWH7lafLruLlgg6o8zi11111111111
Merezhyvni red5
_MG_1976
_MG_9191 (3)j
How to sleep (6)1111111111