Широкі штани: з чим поєднувати практичний тренд літа

Вільний крій, велика фурнітура та чимала кількість накладних кишень на ґудзиках або ж навпаки мінімум деталей з акцентом на текстуру на плавність ліній. Широкі штани сьогодні можна побачити на всіх streetstyle-зірках та у багатьох дизайнерських колекціях. Надихайтеся образами з широкими штанами та створюйте свої неповторні луки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 5 трендових моделей штанів цього літа

Практичні та утилітарні штани карго, що призначалися спершу для військових, цього літа дістали нове прочитання і миттєво припали до душі модницям. Вам може здатися, що широкі штани є максимально непрактичною інвестицією у свій гардероб через зайву об’ємність та велику кількість використаного матеріалу. Однак, вони додають будь-якому вбранню стильної невимушеності й безтурботності. Притаманна таким штанам характерна довжина, силует, що розтікається тканиною навколо стоп і щиколоток, надмірність складок у подолі надає образу відчуття легкості.

В образах на щодень зверніть увагу на штани із шовку або льону, базові моделі мілітарі, широкі штани з костюмної тканини, варіанти на гумці біля щиколоток, а також карго в соковитих відтінках сицилійського апельсина або літньої трави. Комбінуйте їх з кроп-топами й маскулінними жакетами, з трикотажними боді й базовими футболками. Також спробуйте міксувати широкі штани зі світшотами, корсетами й об’ємними сорочками, ніби знятими із чоловічого плеча. Завершити образ допоможе грубе взуття на масивній платформі, туфлі з гострим мисом або босоніжки з тонкими ремінцями.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Літній streetstyle: стильні образи для спекотного міста

Трендові літні комбінації в streetstyle образах

Найтрендовіші колірні поєднання літа 2022

Антитренди 2022: луцька стилістка розповідає, яких речей варто позбутись у цьому році

Літні тренди в образах волинських інфлюенсерок

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
ad4f49d96a6e111111111111
ann haustova
cy9n591глв1111111
T95_TAYLOR_K201320-006_MAIN-MODELS_01-RGBо
завантаженнят
1_
32 (1)
pedicure
PYJAMAZZZ240511111111головна
HUKH_12