Український бренд Hukh презентує весняну колекцію: від вишуканих костюмів до стильних карго-речей

Український бренд Hukh представляє нову колекцію та пропонує цієї весни придивитися як до вишуканих костюмів вільного крою, так і до одягу у стилі карго.  Бренд спеціалізується на позачасових речах, із року в рік випускає вдосконалені версії ідеального базового гардероба, щоб усі елементи вдало поєднувались між собою.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Я не вмію мислити категорією успіху»: засновниця бренду HUKH Ніка Гук про перші колаборації, одяг із маминої шафи та про дні, коли одягає джинси

 

Весняну колекцію можна розділити на три лінійки, які різняться за стилем та настроєм: зухвала карго-лінійка, класичні костюмні вироби та кежуал-речі. За повсякденну актуальність відповідають сорочки, топи, футболки, боді та спортивні костюми. За тренд на карго – штани, куртка, жилетка та мініспідниці. Костюмні вироби – це жакети зі штанами та спідницями, облягаюча міді сукня з відкритими плечима, яку можна поєднувати з лонгслівом, а також плащ-дастер.

«Усі речі поєднуються як з кедами чи кросівками, так і каблуками, підходять для динамічних буднів прогресивної дівчини, вишуканих вечорів, зустрічей та роботи в офісі. Ми завжди дотримуємось свого бачення комфорту та створюємо елегантні, але розслаблені образи», – розповідають засновниці бренду Ніка та Віта Гук.

У центрі колекції – речі-трансформери, які завдяки знімним елементам створюють нові архітектурні форми та лінії. Крій виконаний так, щоб у будь-якому вигляді річ сиділа та виглядала бездоганно. У спідниці довжини міді майже повністю відстібається пояс, хоча в початковому варіанті він виглядає як акцентний виріз на талії. Жилет із прямого перетворюється на хрестоподібний, а штани стають шортами. Їх також можна носити в проміжному варіанті – до половини розстібнутими на колінах.

Особливої уваги заслуговують речі з легкої вовни, які ідеально підходять для теплої погоди, костюмні тканини з шовковистим фінішем і витонченим плетінням. З моменту створення Hukh спеціалізується на елегантних костюмних виробах. Улюблені моделі клієнток бренду в цьому сезоні вийшли в оновлених кольорах та фактурах: від білого, бежевого та сірого до синього, оливкового й чорного.

Ознайомитися з колекцією та придбати одяг Hukh можна на сайті.

Сайт: hu-kh.com

Instagram: @hukh.official

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Для оманливої погоди: Marsego представляє весняну колекцію

RDNT переосмислює глобальні зміни світу в новій колекції FW23/24

INTERTOP x MAVKA: нова ліцензійна колекція спільно з українським мультфільмом

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
wona_concept_l_unico_couture_dune_2
watsins misto
hedonic main
flovetouch main
IMG_7426
9244e2bf99e3ca81111111111
FACE_WITH_FINGER
gossamer-t-01
KIKO_MMM_BV_DigitalWindow_1080x1920_BV копі
IMG_8937111111