Відомі українські чоловіки, що вступили до лав ЗСУ

За день до повномасштабного вторгнення Росії ТрО налічувало лише 6 тисяч професійних військовослужбовців та невелика кількість резервістів. А вже у перший день повномасштабної війни, 24 лютого, «гаряча лінія» була перевантажена дзвінками від охочих вступити до лав тероборони.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як жити далі під час війни: поради від психологині

МАКС БАРСЬКИХ

Улюбленець не лише української публіки, Макс Барських гнівно звертався до російських колег у своїх відеозверненнях, а згодом узяв до рук зброю для захисту нашої країни.

ЄГОР СОБОЛЄВ

Відомий журналіст Єгор Соболєв, чоловік телеведучої ТСН на 1+1 Марічки Падалко,  уклав контракт із територіальною обороною, яка формується як частина Збройних сил України, ще минулого року.

ЄВГЕН ГАЛИЧ

Фронтмен гурту O.Torvald навчався у Полтавському військовому інституті зв’язку (лейтенант запасу, інженер телекомунікаційних систем та мереж). Раніше він займався волонтерством.

ТАРАС ТОПОЛЯ

Тарас Тополя, фронтмен гурту «Антитіла» разом із учасниками гурту також вступив до сил територіальної оборони ЗС України.

ВІКТОР РОЗОВИЙ

Український гуморист, учасник команди Ліги Сміху «Загорецька Людмила Степанівна» також взяв до рук зброю, захищаючи кордони нашої держави.

АНДРІЙ ХЛИВНЮК

Улюбленець багатьох українців опублікував фото, на якому позує з іншими членами тероборони. «Вступайте до лав територіальної оборони і знищуйте окупантів», – додав він.

САШКО ПОЛОЖИНСЬКИЙ

Сашко Положинський, колишній фронтмен гурту «Тартак» також у ЗСУ. Він підписав контракт зі Збройними силами України, ставши солдатом-резервістом територіальної оборони.

ФАГОТ

Співак повідомив, що вже отримав зброю та став захищати територію України від окупантів.  Також він закликав фанів вступати до лав тероборони.

АХТЕМ СЕЇТАБЛАЄВ ТА ОЛЕКСІЙ ТРИТЕНКО

Актори разом пішли захищати територію України від окупантів. Олексій Тритенко опублікував фото, на якому зображений зі зброєю разом з Ахтемом Сеїтаблаєвим.

ОЛЕГ СЕНЦОВ

Режисер пішов захищати територію України від окупантів. Також він закликав українців уступати до лав тероборони, а також до ЗСУ. Режисер просить усіх небайдужих здавати кров та надсилати гуманітарну допомогу.

ДМИТРО ДІКУСАР

Учасник шоу «Танці з зірками» Дмитро Дікусар опублікував ролик, де показав фото свого військового квитка і знімками з військкомату. Саме так відомий хореограф вступив до лав Збройних сил України.

МИКИТА ДОБРИНІН

Інфлюенсер, телеведучий, герой шоу дев’ятого сезону шоу «Холостяк». В одному зі своїх інтерв’ю він уточнив, що зараз не знаходиться у теробороні. Передусім він вирішив вивезти дружину та сина з Київщини. Ведучий наголосив, що може долучитися до ТрО будь-якого міста, а поки підтримує армію фінансово.

 

 

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
kids st
433752755_402492882529120_7619119416570274353_nу
IMG_0539
gorn ceramics
2
F7ykwглв11111111
gattorre-jef-claesп
-сайт-new (2)11111111
IMG_65111
ad4f49d96a6e111111111111