Як потрапити на Тиждень моди у Мілані: досвід луцької стилістки Катерини Гемби

Міланський Тиждень моди – подія, на яку мріють потрапити усі ті, хто бодай трішки цікавиться світом fashion й краси. Цьогоріч упродовж 21-27 лютого столиця моди приймала інфлюенсерів, стилістів, моделей, дизайнерів з різних точок світу на показах таких відомих брендів як Fendi, Gucci, Max Mara, Diesel, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Moschino, Armani тощо.

Серед гостей Тижня моди у Мілані була й луцька стилістка Катерина Гемба, яка вразила публіку власними образами від українських брендів та стала улюбленицею streetstyle-фотографів. Протягом цього тижня світлини Катерини з’являлися на сторінках провідних глянцевих фешн-видань та у стрічках іменитих міланських (і не тільки) фотографів. Дівчина поділилася власними враженнями та розповіла про свої луки в ексклюзивному коментарі для Space mag.

ЯК ПОТРАПИЛА НА MILAN FASHION WEEK

Напередодні Тижня моди я створюю media kit, самостійно зв’язуюся з піарниками брендів, щоб потрапити або на презентацію, або ж на шоу. Відтак, вдалося побувати на шоу бренду Calcaterra, а також на презентаціях брендів Furla та BOYY. Це вже не перший мій Тиждень моди, минулого разу я ходила на усі презентації, а зараз маю можливість обирати ті бренди, які подобаються.

ГАРДЕРОБ КАТЕРИНИ ГЕМБИ НА MILAN FASHION WEEK

Зауважу, що я відвідую Тижні моди не тільки для популяризації себе, а й для репрезентації наших крутих українських брендів. Хочу, аби їх максимально знали і купували!

Відтак, цього разу низку моїх образів складали речі саме українських брендів. Зокрема, лук total-denim створений з таких елементів, як: анорак Litkovska, джинси JUL, берет від нашого луцького бренду Katelab, взуття від HVOYA і підвіска-дуля від Gunia. Доповнила образ окулярами Tom Ford і сумкою від Balenciaga.

Також у мене був образ у костюмі в смужку від українського бренду Blast Out, боді від BEVZA, взутті The Row, який я доповнила обв’язаним на поясі светром від COS. Аксесуарний гардероб склали сумка від Loewe, окуляри Bottega Veneta, намисто українського бренду Enginears.

Найбільшої уваги зібрав мій образ з кризою від українського бренду Gunia, його справді найбільше відзначали і фотографували.

Здебільшого, мій одяг і прикраси від українських брендів, лише взуття, сумки і окуляри люксового сегмента. Під час створення своїх образів я використовую та ношу ті тренди, які підходять моєму стильовому вектору і одягаюсь так, як би я і спокійно змогла б гуляти у Луцьку.

Усі фото надані Катериною Гембою.

INSTAGRAM: @likeketrin

 

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Наші у Лондоні: KSENIASCHNAIDER, PASKAL і FROLOV представили колекції на London Fashion Week з українським прапором

Як потрапити на Тиждень моди у Мілані: досвід стилістки Сніжани Беженар

Новий сезон Ukrainian Fashion Week відбудеться на світових подіумах

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
PYJAMAZZZ_SD_24_09
herbalcraft
3067c6ddbc69ec52a0614b8b2ab2e6861111111111111111111111
Співзасновникит
-сайт-new-_2_
IMG_7174
31489e7865e09ca11111111111111111
IMG_19991111111111111
magazine-norway111111111111
mothersdaywarsons