Освітня платформа MODEISME анонсує вебінар про роботу фешн-байєра

15 червня на платформі освітнього проєкту MODEISME, відбудеться вебінар «Фешн-баєр: гід професією». Формування бренд-портфелю, планування, бюджетування замовлень, пошук нових брендів». Його лекторкою стане Ольга Чайка, директорка департаменту закупівель і ритейлу ЦУМ Київ.

Сьогодні професія фешн-байєр вимагає не тільки відмінного відчуття стилю, розвиненої інтуїції в бізнесі, а й знання багатьох аспектів індустрії моди. Це справжні експерти, які відповідають за закупівлю колекцій для магазинів та бутиків відповідно до останніх модних тенденцій та потреб цільової аудиторії.

 

Саме фешн-байєр впливає на маркетинг, візуальний мерчендайзинг та політику продажів. Це одна з найцікавіших професій у Fashion-індустрії, адже для відбору колекцій байєр відвідує модні виставки, презентації, покази та шоуруми. А про важливість професії говорить те, що саме байєри сидять у перших рядах усіх модних показів, поряд із редакторами глянцевих журналів, зірками шоу-бізнесу та іконами street-style.

 

У межах вебінару Ольга Чайка познайомить вас з усіма складовими роботи фешн-байєра. Вона поділиться детальною інформацією щодо формування бренд-портфелю, планування асортименту, бюджетування замовлень, а також розкаже про те, як взаємодіяти зі світовими брендами та аналізувати ефективність колекцій.

 

Посилання на вебінар ТУТ.

 

 

Інформація про лекторку:

Ольга Чайка

Спеціалістка з більш ніж 20-річним досвідом роботи. Вона успішно співпрацює з 250-ма міжнародними брендами, як-от: Jimmy Choo, Versace, Victoria Beckham – а також із 125-ма українськими брендами, поміж яких Frolov, Ruslan Baginskiy, Bevza й інші. Ольга керує закупівлями жіночого, чоловічого одягу, взуття, аксесуарів і дитячого одягу.

Instagram: @modeis.me

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

«Мода – це лише підказка, а стиль – це особистий вибір!», – інтерв’ю зі стилісткою Маргаритою Мурадовою

Освітня онлайн-платформа MODEISME запрошує на курс «Історія моди»

MODEISME анонсував набір на вебінар Романа Тимофєєва «Як українці підкорювали світ»

Освітній проєкт Modeisme запрошує на вебінар про головні бʼюті-тренди сезону

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
wona_concept_l_unico_couture_dune_2
watsins misto
hedonic main
flovetouch main
IMG_7426
9244e2bf99e3ca81111111111
FACE_WITH_FINGER
gossamer-t-01
KIKO_MMM_BV_DigitalWindow_1080x1920_BV копі
IMG_8937111111