Єдність краси і математики у новій колекції LINKED від CDD Jewelry

Український ювелірний бренд CDD Jewelry продовжує інтерпретувати математичну точність у ювелірних виробах. Бренд презентує нову колекцію LINKED, яка стала переосмисленням й уособленням єдності краси й математики.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Штучний інтелект і традиції: український бренд CDD Jewelry демонструє майбутнє ювелірного мистецтва
Прикраси з філософією

«Уявіть собі ювелірну колекцію, де кожен виріб не просто прикраса, а частинка глибокої філософії та математичної геніальності. Це LINKED – новітній витвір від нашого бренду, де кожен елемент втілює унікальність та неповторність, виткані з алгоритму Вороного. Ми віддаємо шану Георгію Вороному, українському математику, чий алгоритм став основою нашого бачення експериментальних ювелірних виробів», – так описує команда бренду нову колекцію.

LINKED – це про деконструкцію та переосмислення. Використовуючи алгоритм Вороного, CDD Jewelry створили серію прикрас, де кожен елемент є символом єдності та взаємозв’язку. У цій колекції, сережки та кулони можна кастомізувати, надаючи їм особливого характеру та індивідуальності. Вони представлені у вигляді різних елементів, які можна поєднувати та перетворювати, відображаючи філософію єднання та гармонії.

LINKED small

Особливе місце в колекції посідає кольє LINKED small. Творці зізнаються, що прикраса стала дечим більшим – метафорою життя. Вона візуально описує єднання, демонструючи, як різні частини можуть тримати одна одну, створюючи міцну та гармонійну конструкцію. Це виріб про баланс та взаємодопомогу, де кожен елемент є важливою частиною цілого.

Більше, ніж ювелірні прикраси

«Ми пишаємося тим, що LINKED відображає сучасний погляд на ювелірне мистецтво. Вона створена для тих, хто цінує глибину та має внутрішній світ, сповнений думок та емоцій. Наша колекція – це не просто набір прикрас, а вираз особистості та унікальності, який розповідає про внутрішню силу та красу її носія.

LINKED – це більше, ніж ювелірні прикраси. Це втілення взаємозалежності, єдності та краси, що випливає з точності математики та мистецтва дизайну», – діляться у CDD Jewelry.

Ознайомитися детальніше з новою колекцією ви можете на сайті та у соцмережах бренду.

Сайт: cddjewelry.com

Instagram: @cdd.jewelry

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Новий вектор творчості: сила та елегантність у ювелірній колекції прикрас Motrych Studio

Guzema Fine Jewelry випустили новий ювелірний дроп з діамантами

Ювелірні бренди DIAME та Crivelli створили лінійку прикрас з назвами українських міст

«Прикраси DARIANI здійснюють мрію кожної дівчини», – Дарія Наконечна

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
hedonic main
flovetouch main
IMG_7426
9244e2bf99e3ca81111111111
FACE_WITH_FINGER
gossamer-t-01
KIKO_MMM_BV_DigitalWindow_1080x1920_BV копі
IMG_8937111111
BEOMDSGN_SoftInterlude19
GZCtebWX0AA1L8Zk