Українки Bloom Twins, які взяли участь у показі Gucci: що варто про них знати

На міланському Тижні моди було безліч креативних рішень і незабутніх показів, однак одним із найбільш пам’ятних стало модне шоу від Gucci під назвою «Twinsburg SS23». Головною особливістю стало те, що на подіумі дефілювали виключно близнята.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як потрапити на Тиждень моди у Мілані: досвід стилістки Сніжани Беженар

Креативний директор Gucci Алессандро Міккеле, зазначив, що: «Шоу Twinsburg створює напругу у стосунках між оригіналом і копією. Як за помахом чарівної палички, одяг дублюється, ніби втрачає статус унікальності. Ефект відчуження й неоднозначності. Майже розрив в ідеї ідентичності, а потім одкровення: той самий одяг випромінює різні якості на, здавалося б, однаковому тілі. Зрештою, мода живе завдяки послідовним примноженням, які не перешкоджають найсправжнішому вираженню кожної можливої ​​індивідуальності».

Серед моделей помітили сестер-близнючок з України – Анну та Соню Купрієнко, учасниць гурту Bloom Twins. Свою професійну музичну кар’єру дівчата розпочали в Лондоні, де й завантажили свій перший трек на YouTube – «Fahrenheit». Це дефіле не є дебютним для дівчат, оскільки вони співпрацювали з такими відомими брендами, як Pandora, Armani Exchange, Fendi, Christian Loubotin, Dior, Chanel, Nike, Top Shop, Sonia by Sonia Rykeil, Indola, Reserved, UnderArmour, Stee Atelier та багато інших.

Самі ж сестри коротко висловилися про свою участь у показі в Instagram: «Було честю взяти участь у показі. Шкода, що не всі мають близнюка».

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Хто вирішує, що ми будемо носити у наступному сезоні?

Його повторює весь TikTok: як зробити трендовий пучок із петлею

Комбіновані, шкіряні, об’ємні: які моделі тренчів додати до гардероба

Як обрати пальто на декілька сезонів – розповідає луцька стилістка Юлія Кубай

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
wona_concept_l_unico_couture_dune_2
watsins misto
hedonic main
flovetouch main
IMG_7426
9244e2bf99e3ca81111111111
FACE_WITH_FINGER
gossamer-t-01
KIKO_MMM_BV_DigitalWindow_1080x1920_BV копі
IMG_8937111111