Найкращі хустини від українських брендів

Головна: LadyDi Atelier

7 грудня з 2019 року в Україні неофіційно вважається Днем української хустини. Хустина – невіддільна частина гардероба наших жінок різних поколінь і часів. Вона супроводжує українців від народження і до останнього дня, є символом прихильності, любові, вірності, прощення, скорботи, оберегом та важливим ритуальним предметом. Нею накривали новонародженого, її дарували на хрестини. Ними перев’язували синів, коли проводжали до армії. На сватання дівчата виносили хустини на знак згоди. Хусткою три рази покривали наречену – це означало перехід  до статусу заміжньої жінки.

З яскравими великими квітами, з українською символікою чи з церковним орнаментом – візерунки, які прикрашають хустину, завжди привертали увагу, були символом та оберегом. Нині бренди, які створюють хустини, знову на піку популярності як в Україні, так поза її межами.

У колекціях українських брендів ви знайдете сотні оригінальних шовкових, лляних та вовняних хусток на всі випадки життя. Носити їх як головний убір, замість браслета, топу, банту чи пов’язати на сумку – обирати вам.

Пропонуємо добірку найкрасивіших хустин від українських брендів, які точно залишаться у вашому серці і матимуть сакральне значення.

OLIZ

 

OLIZ
LadyDi
LadyDi
LadyDi
KHUSTYNA
KHUSTYNA
NESAMOVYTO
NESAMOVYTO
GUNIA
GUNIA

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Sweater Weather: які моделі светрів від українських брендів придбати на цю зиму

I SEE UA FLAG: як інстаграм-акаунт з синьо-жовтими світлинами став платформою для демонстрації актуальної України?

Вовняні шкарпетки, кожухи та ліжники: традиційні українські теплі речі, які зігріватимуть нас цієї зими

GUNIA: історія бренду

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
432996481_434370_n
bride
Cookbook_cover3d_1оd
5
токсична
J94A6642 111111111111
GXSj0pUbgAA3-fI111111111
IMG_710411111111
TERRAKE7
STIMMA_Allure_141111111