Мінімалістичні сумки від українських брендів

Головна: LONA PRIST

Якщо шукаєте практичний та водночас стильний аксесуар, що буде чудово римуватися з усіма речами, то мінімалістичні сумки – найкращий вибір. Лаконічні монохромні аксесуари без зайвих деталей є позачасовою класикою. Саме вони стають найкращим варіантом і для ноутбука з блокнотами, і для дієтичного ланчу, і для змінних босоніжок з пляшечкою ігристого.

Ми зібрали для вас українські бренди аксесуарів, які презентують мінімалістичні моделі для модниць з усього світу.

 

Bagllet

Абсолютний бестселер бренду, який наробив багато галасу в Instagram, – сумка-багет В111. Структурована, практична й універсальна, вона стала незамінною для багатьох блогерів, інфлюенсерів та редакторок глянцю. Як і всі вироби Bagllet, вона має оригінальне брендування і створена майстром вручну зі шкіри, яка не боїться подряпин. Також зверніть увагу на лінійку Unique, де є структурована форма, чіткі лінії, унікальний дизайн та італійська шкіра, а також – базові відтінки, що пасуватимуть як до повсякденних, так і до вечірніх образів.

Kachorovska

Портфель Erna Mini з фактурної шкіри, кросбоді Saddle Bag, шопер Khrystia чи сумка-багет VIANNE – здається, кожна українка тільки за однією з цих назв може зрозуміти, про яку саме сумку Kachorovska йдеться. Але крихітки Drew від Kachorovska – це постріл у сердечко. Вони створені з натуральної шкіри, мають дві короткі ручки та знімний довгий ремінець, що дає можливість носити їх як кросбоді або на плечі. Завдяки кольоровій гамі, що складається з базових відтінків коричневого, хакі та чорного, сумка ідеально впишеться в будь-який гардероб.

Kate Kore

Шанувальницям аксесуарів розміру XXL варто звернути увагу на мінімалістичні моделі цього бренду. Чорна сумка – справжній скарб для тих, кому важливо мати під рукою всі необхідні речі. Аксесуар вироблений з натуральної італійської шкіри високої якості, а всередині має лакову підкладку.

HVÓYA

У підтримку теми оверсайзу пропонуємо ознайомитись з асортиментом HVÓYA. У своїх колекціях бренд культивує чистоту ліній, геометрію форм та пропорцій, а також увагу до деталей. Час від часу бренд експериментує з принтами, текстурами та тисненнями, проте основою основ завжди залишаються комфорт і жіночність. А що може бути універсальнішим, ніж підкреслення природних форм та текстур.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: HVÓYA: історія бренду в’язаних балеток та правильних цінностей

 

LONA PRIST

В аксесуари LONA PRIST важко не закохатись. Гладка матова шкіра, шнур з масивним вузлом і відсутність декоративних елементів – універсально, стильно та практично. Використовуючи якісну шкіру, фурнітуру та традиції італійських майстрів, LONA PRIST створює мінімалістичні аксесуари, натхненні авангардним мистецтвом. Наприклад, модель Square була створена за мотивами роботи «Біле на білому» Казимира Малевича 1918 року. Найяскравіший зразок безпредметного мистецтва, пізніше названого супрематизмом, набуває особливої форми в колекціях LONA PRIST.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Хутряні капелюхи, подвійний пояс і байкерські рукавички: актуальні аксесуари цієї зими

Як обрати універсальну та якісну сумку на щодень – розповідає луцька стилістка Юлія Кубай

5 стильних ідей як носити шарф цієї зими

Жіночно і тепло: як створювати стильні образи взимку?

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
_MG_1976
How to sleep (6)1111111111
chernobyl-by-craig-mazinv
LE CHARMIE
1376fjdkd111111111111
kids st
433752755_402492882529120_7619119416570274353_nу
IMG_0539
gorn ceramics
2