Літній розпродаж у Danyliuk Store до -50%: що придбати

Останній місяць літа чекають всі жінки, які мають пристрасть до шопінгу та стильного зовнішнього вигляду. Не дарма, адже більшість брендів влаштовують літні розпродажі перед запуском осінніх колекцій з дуже вигідними знижками.

Знижки до -50% сьогодні пропонує відомий луцький шоу-рум Danyliuk Store. Якщо ви чекали знак, аби придбати те, чого так давно бажала ваша душа, то зараз саме час здійснити свої модні мрії.

Вишукані, стильні, сексуальні та водночас елегантні вечірні сукні з акцентними вирізами, панамки, які підкреслять літній образ, а також базові шорти та майки. Літні сукні, сорочки і топи, спортивні та трикотажні костюми – всі ці елементи гардероба можна знайти у шоу-румі Danyliuk Store. Кожну річ можна одягати як на щодень, так і для особливих вечорів.

Danyliuk Store пропонує -30% знижки на будь-яку річ в асортименті шоу-руму. На нову колекцію ви зможете отримати -10%. А на окремі речі знижка сягає до -50%.

Також в бутику є широкий асортимент клатчів, сумок, рюкзаків, гаманців, що допоможе обрати практичний подарунок, який доповнить кожен образ. Вони яскраві та модні, зі стразами, вишивкою та аплікаціями, зі шкіри, текстилю та екошкіри – обирайте найбільш оптимальні моделі, щоб потішити себе та своїх найрідніших жінок.

Відкрийте власну жіночу енергію та доповніть власний гардероб стильним та якісним одягом й аксесуарами від шоу-руму Danyliuk Store.

Instagram: @danyliuk_store

Facebook: Шоу-рум Danyliuk Store

Danyliuk Store: danyliukstore.com

Адреса: м. Луцьк, ТЦ «Ювант», бутик № 101, № 120.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Антитренди 2022: луцька стилістка розповідає, яких речей варто позбутись у цьому році

SUMMER LOOK: складаємо стильний образ на літо з луцькими брендами

Де купувати літній жіночий одяг у Луцьку

Який літній жіночий одяг представлений у волинських брендів?

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
Frame 280
200211111111111111
JUNA131111111111111111
rosabellaa
lidiyasmetana
Queenfluence_campaign2 copy
plashky-sajt-new-2-kopiya
img_8476-copy-copy
job_13762-kopyya-copy-copy
gunia2043-copy-copy