Місто сили: O.TAJE презентує благодійні поло з київськими каштанами

Напередодні Дня Києва український бренд O.TAJE зізнається в любові своєму місту сили, Києву, та презентує благодійні поло, прикрашені київськими каштанами. Частину прибутку з виробів, а саме 100 000 грн, бренд направить ГО Мапа Реновації, що займається дослідженнями та збереженням цінної архітектури міста.

 

Поло – справжні бестселери бренду, завдяки вільному крою, лаконічності та абсолютній універсальності. Цей виріб – новий експеримент для бренду, відступ від монохромних речей. З великою любов’ю бренд O.TAJE створив принт з каштанами – символом Києва. Як вияв захоплення та вдячності місту за те, що Київ – наша незворушна фортеця, місто сили та особистий пункт незламності для кожного киянина.

 

«Київ для нас – особливе місто. Це серце нашої країни, місто красивих та сильних людей. Нам хотілося створити щось особливе, щоб висловити свою любов та підтримку нашій столиці. Так зародився проєкт поло з каштанами. Квітучі каштани завжди і в кожного асоціюватимуться саме з весняним Києвом, періодом, коли місто, як ніколи, сповнене краси та натхнення. Звідси ж – і благодійна місія поло – допомогти в збереженні будівель, які колись були його окрасою, а зараз дуже потребують нашої допомоги», – коментують засновниці бренду Анастасія Оксак та Яна Стеценко.

Кошти з продажу поло бренд перерахує на потреби організації Мапа Реновації. Мапа Реновації – це спільнота небайдужих містян, які захищають закинуті будинки від руйнації. Проєкт бачить свою місію в збереженні та використанні цінної архітектури, задля гармонійного оновлення та розвитку міста. За останні роки завдяки Мапі було збережено десять будинків, які були у небезпеці. Сьогодні проєкт займається захистом таких пам’яток як будинок Осипа Родіна (Гончара, 71), Квітів України (вул. Січових Стрільців, 49), садиби Дмитрієва (комплекс будинків на Хорива, 2), а також створенням простору для киян «Спадщина» в одному з приміщень Будинку з комахами (Володимирська, 93), знесення якого команді, спільно з містом та громадою, вдалося зупинити цього місяця.

 

«У цінній історичній забудові зберігається колективна пам’ять громади. Усвідомивши минуле, закарбоване, зокрема, у цінній архітектурі, ми краще розумітимемо, чому ми ті, хто ми є тепер. Відтак кожна відреставрована, збережена будівля це жива історія, якої можна торкнутися рукою. Кожна знищена, демонтована будівля це непоправна втрата, замах на знищення нашої ідентичності,» – архітекторка, співзасновниця ГО Мапа Реновації, Даша Корба.

 

Поло буде доступне на сайті otaje.com вже 27 травня.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Зона комфорту: літній дроп O.TAJE про «твої» речі

Про внутрішню силу і зовнішню ніжність: O.TAJE випустили перший дроп колекції весна-літо 2023

O.TAJE представляє виразний дроп, приурочений до Дня Незалежності України

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
Fashionista_17 (1)
8aa1111111111
Rectangle+17insв
hijaluronnasl11111111
cover-1
IMG_7737глв11111111111
 кулонів Moments (1)
DiaDia_DenimDrop_Campaign11
EmptyName 70
bzqOfaWH7lafLruLlgg6o8zi11111111111