O.TAJE представляє виразний дроп, приурочений до Дня Незалежності України

Український бренд емоційного трикотажу просто не міг лишитись осторонь найголовнішого свята нашого сьогодення. Так була створена тематична, прониклива та промовиста капсула одягу «This is our home». Вона увібрала в себе всю любов та гордість, яку українці відчувають до свого дому – нашої України.

«Шукаючи натхнення, ми обмірковували, що робить нас українцями, що так сильно об’єднує та вирізняє з поміж інших народів. Відшукані відповіді ми втілили у моделях нового дропу», – говорить співвласниця бренду Анастасія Оксак.

Родинні традиції та цінності з покон-віків стояли на першому місці в українців. Напевне цей факт і допоміг нам так міцно згуртуватись тепер. Щільні родинні зв’язки підтримувались сімейними традиціями. Добробут родини та рідного дому, якого ми завжди прагнули й будували власними силами разом. Це нині є нашою головною метою. Цю українську вдачу й оспівує вбрання нової капсули від O.TAJE.

Звичайно, однією з найсакральніших, а також найвідоміших світові, є наша традиція вишивки. Вона була і лишається не тільки прикрасою, а й оберегом. Саме тому вбрання з нової капсули, присвяченої нашому спільному дому, не могло залишитись без елементів, виконаних декоративною в’язкою, що повторює візерунки вишиванки.

Завдяки плеканню наших праукраїнських традицій ми залишаємось єдиним народом. Яна Стеценко, співвласниця бренду, має особистий взірець: «Наша родина насправді поважає власні традиції. До прикладу, ми досі користуємось посудом, що був розписаний ще в сім’ї мого діда на Полтавщині. І я відчуваю це не як данина традиціям, як то кажуть, а як справжню любов. Тепло, яке вклали мої пращури в цей розпис і понині зігріває. Цей емоційний зв’язок крізь покоління дуже важливий для збереження України. Це й змушує відчувати себе вдома – затишно і захищено. І цей дім насправді – вся Україна». До речі, на фотосеті для нового дропу використовувався реквізит саме цей сімейний посуд, привезений з села Опішня Полтавської області.

Ця особлива капсула вбрання від українського бренду O.TAJE містить базові предмети гардероба: сукню, джемпер-поло, спідницю та штани. Окрім того, що моделі можна поєднувати в різних комбінаціях, створюючи власні промовисті образи, варто сказати, що це – timeless одяг, оскільки його базовий крій містить нашу з вами історію.

Сукня Zhadana має елегантний прямий крій, з поміркованими розрізами по боках. Відкладний комір, манжети та пояс виконані в’язкою, що імітує вишивку. Національні орнаменти в поєднанні з щільною дрібною однотонною в’язкою моделі створюють зворушливий чарівний образ.

Джемпер-поло Rada так само оздоблений українськими національними візерунками на комірі та манжетах. Натомість має простий вільний крій та просту лагідну дрібну в’язку. В комбінації з трикотажними штанами Basic в тон формує досконалий сильний образ. М’яка фактура моделі штанів довершує граційний силует. Поєднання джемпера зі спідницею Orysia створює зворушливий та ніжний look, шляхом красивих форм завуженого донизу силуету та тендітного розрізу на подолі.

В цілому вбрання уособлює затишок, красу та спокій нашого дому – рідної України. Вдома ми найсильніші та найщасливіші.

У підтримку Збройним Силам України, які наразі боронять наш дім, O.TAJE спільно з GUZEMA FOUNDATION збирають кошти за допомогою благодійного розіграшу. Для того, щоб взяти участь, треба зробити донат від 100 гривень на рахунок фонду Валерії Гуземи. З-поміж донаторів буде рандомно визначено переможця, який отримає приз із капсули «This is our home». Долучайтеся до розіграшу, тільки разом ми повернемо добробут в наш дім!

Дроп, присвячений Дню Незалежності України, вже доступний на сайті otaje.com.

Instagram: @otaje.brand

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

COLORS OF SUMMER: новий літній дроп бренду O.TAJE

З ефектом ретро: кампейн літнього дропу білизни та купальників Fox lingerie

Новий дроп бренду BLAST OUT для ідеального базового гардероба

ЖНИВА DROP: бренд одягу Shypelyk презентував нову капсулу одягу

Волелюбність українських жінок в новій колекції KALYNA від SOVA

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
herbalcraft
3067c6ddbc69ec52a0614b8b2ab2e6861111111111111111111111
Співзасновникит
-сайт-new-_2_
IMG_7174
31489e7865e09ca11111111111111111
IMG_19991111111111111
magazine-norway111111111111
mothersdaywarsons
F6A6GSna4AAqSlH11111111