Новий дроп бренду BLAST OUT для ідеального базового гардероба

Український бренд BLAST OUT випустив новий дроп, який ідеально підходить для створення капсульного гардероба в умовах міської рутини. Дизайнерка Оксана Вишня скомбінувала класичні універсальні силуети, останні тренди та яскраві деталі. Адже капсульний гардероб – це не лише базові речі, а й ті, що можуть звичний образ зробити особливим.

До дропу увійшли нові речі та переосмислені бестселери: костюми з жакетом та сорочкою, а також брюками на низькій посадці. Цей тренд вже взяли на озброєння світові зірки Гейлі Бібер та Белла Гадід. Різні за настроєм сукні стануть яскравим доповненням літнього гардероба.

Основні кольори – блакитний, чорний, сірий, білий, бежевий та рожевий. З яскравих акцентів виділяються анімалістичний принт та маленькі, але цікаві деталі на одязі: атласні кишені та лацкани на жакеті, нашивки брюках і сорочках. Особлива річ – футболка з колаборації з українською художницею Сонею Морозюк. Спеціально для майбутнього благодійного проєкту вона створила картини, які у вигляді принтів нанесли на футболки.

BLAST OUT дотримується принципів стійкої моди та випускає обмежені колекції у преміум якості. Бренд ідеально підходить для любителів спортивного шику та має декілька лінійок: домашню, вечірню і smart casual.

Замовити речі з нового дропу можна в Instagram бренду.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Петриківський розпис та закодована «любов»: бренд текстилю для затишного дому LEVAN HOME презентував нову колекцію

COLORS OF SUMMER: новий літній дроп бренду O.TAJE

Де придбати найтрендовіші моделі купальників?

Summer is here: літня колекція бренду German Apparel

«Born in Ukraine»: бренд L’eskizzo презентував благодійні костюми у національних кольорах

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
morning post 1
IMG_7303
img_3595_optimized
111111111e477a7d06810e5e
завантаження.jpg11111111111
_MG_9191 (3)j
Fashionista_17 (1)
8aa1111111111
Rectangle+17insв
hijaluronnasl11111111