SOVA х Музей Івана Гончара: лімітована капсула подарунків до зимових свят від ювелірного дому

SOVA презентує капсулу подарунків, створену за зразком орнаменту вишитого рушника Східного Поділля ХХ ст. зі збірки Музею Івана Гончара.

Напередодні зимових свят приємні сюрпризи допомагають створювати святковий настрій щодня. Тому SOVA презентує капсулу брендованих подарунків у форматі адвент-календаря.

У період різдвяних свят на сайті SOVA буде презентовано 7 особливих подарунків. Перші подарунки, які вже можна придбати – це аромат для дому з ексклюзивним фірмовим запахом ювелірного дому SOVA. Насичений та водночас спокійний запах на основі деревних нот, тютюну та ірису розсіюється по дому та залишає верхні ноти герані, апельсину та листя зеленого чаю.

Другий подарунок – це ароматизована свічка із натурального соєвого воску, що стане справжнім символ затишку у вашому домі.

Флагманом капсули подарунків стане лімітована ювелірна прикраса SOVA із фантазійною емаллю.

Українська традиційна символіка виходить за стіни музеїв та стає сучасним світовим трендом. Натхненням для капсули подарунків став орнамент вишитого рушника Східного Поділля зі збірки Музею Івана Гончара. На ньому зображено ходу птахів –  рідкісний випадок в орнаменті, коли візерунок можна трактувати як «сценку», де йдуть дві курки, кожна з пташеням, і між ними півень.

Орнамент зображає танок, «данс» по-місцевому. Цей рідкісний візерунок не є традиційно різдвяним, однак команда SOVA переосмислила його та адаптувала до зимових свят.

Образ птаха у народній культурі символізує добробут, родинний вогонь та затишок. Тому всі вироби створені, аби зберігати родинне тепло та українську культурну спадщину з любов’ю.

Не пропустіть нові подарунки з капсули на сайті та в соцмережах SOVA. 

Магазин SOVA у Луцьку: ТРЦ «Порт City», 1 поверх.

САЙТ: sovajewels.com

INSTAGRAM: @sovajewels

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Ювелірний дім SOVA привернув увагу 5 мільйонів людей до здоров’я жіночих грудей: підсумки рожевого проєкту

SHE: твоя сексуальність в новій ювелірній колекції від SOVA

Сила культури: відеопроєкт до Дня Незалежності від ювелірного дому SOVA

23 роки ювелірної історії: SOVA презентує фільм про бренд

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
DR-002-VS
morning post 1
IMG_7303
img_3595_optimized
111111111e477a7d06810e5e
завантаження.jpg11111111111
_MG_9191 (3)j
Fashionista_17 (1)
8aa1111111111
Rectangle+17insв