Сучасна інтерпретація базових силуетів: новий денім-дроп від Fashionista

Український бренд Fashionista презентує новий весняний денім-дроп з акцентом на базових силуетах, якісних тканинах, дбаючи про комфорт та зручність.

Денім – символ бездоганності та універсальності в сучасному гардеробі. Відомий своєю неповторною текстурою та практичністю, цього разу він з’являється у вигляді небанальних дизайнів, що легко інтегрувати в будь-який стиль. У новому дропі від Fashionista ви знайдете не лише базові моделі, але й трендові позиції – від джинсів flared з кишенями, жилету з декоративними швами до спідниці плісе. Кожен елемент покликаний створити гармонійний образ тут і зараз, доклавши мінімум зусиль.

У сучасному світі, де зручність є важливою складовою нашого щоденного життя, бренд Fashionista докладає особливих зусиль, щоб забезпечити найвищий рівень комфорту у своїх виробах. Кожен елемент денім-дропу ретельно розроблений з урахуванням зручності крою, оптимальної посадки та цупкості матеріалу, що забезпечує відчуття комфорту протягом усього дня.

Ознайомитися з колекцією можна на офіційному сайті бренду, а також в офлайн-магазинах у Києві, Львові, Чернівцях, Івано-Франківську та Ужгороді.

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
DiaDia_DenimDrop_Campaign11
 кулонів Moments (1)
EmptyName 70
bzqOfaWH7lafLruLlgg6o8zi11111111111
Merezhyvni red5
_MG_1976
_MG_9191 (3)j
How to sleep (6)1111111111
chernobyl-by-craig-mazinv
LE CHARMIE