З переробленого пластику: у просторі FRESH BEAUTY у Луцьку – нова гама Chroma Absolu від KERASTASE

Простір FRESH BEAUTY SPACE офіційно представляє у Луцьку всесвітньо відомі бренди косметики та не припиняє дивувати шанувальників якісних засобів новинками. Нещодавно у FRESH BEAUTY SPACE  з’явилася легендарна лінійка для відновлення пошкодженого фарбованого волосся Chroma Absolu від KERASTASE. Засновниця простору Світлана Гурик розповіла про те, чому його люблять так багато жінок у всьому світі, про філософію бренду, а також про найпопулярніші засоби.

До слова, засновниця простору FRESH BEAUTY Світлана Гурик нещодавно поділилася з редакцією Space mag. секретами бездоганного вигляду.

ПРО ПРОСТІР

FRESH BEAUTY SPACE – місце, де знають все про бездоганну шкіру та потрібні для цього засоби. Місце цілковитого концентрату засобів для догляду за шкірою обличчя, тілом, куди повертаються завдяки індивідуальним консультаціям, швидкій доставці та іншим приємностям, які радо додають до кожного замовлення.

ПРО CHROMA ABSOLU

Чому жінки відмовляють собі у подальшому фарбуванні волосся? Тому що помічають погіршення його стану після. І саме тому створена нова розкішна гама Chroma Absolu, щоб зберігати якість та здоров’я волосся, відновлювати пошкоджене та зберігати його колір.

Chroma Absolu – це преміальний інноваційний догляд за фарбованим волоссям з кислотами для всього спектру відтінків та текстур. Chroma Absolu дозволяє досягати ефекту, зберігаючи чудову цілісність волосся, що також сприяє стійкості кольору. Завдяки особливому поєднанню потужних кислот, відомих своїми цілющими властивостями, формули Chroma Absolu проникають углиб волосяного волокна. Так засіб забезпечує догляд зсередини, що зберігає колір і робить волосся м’яким, зволоженим і блискучим. Головна особливість засобів – це нова технологія для відновлення і заповнення пошкодженої структури волосся та кутикули: живильні ліпіди, амінокислота аргінін, молочна кислота, центела азіатська, гіалуронова кислота, вітамін Е. Шампунь містить безсульфатну формулу, а пакування – з переробленого пластику.

Chroma Absolu пропонує високотехнологічні активні інгредієнти для захисту та відновлення волосяних волокон зсередини, навіть за умови частого фарбування. Кислотам належить першість у вирішенні завдання зі збереження кольору та індивідуальному високоефективному догляді за фарбованим волоссям. Вивчивши найефективніші з представлених на ринку інгредієнтів для догляду за шкірою, вчені дійшли висновку, що тріо кислот і одна відома з давніх-давен цілюща трава – те, що потрібно фарбованому волоссю для збереження здоров’я та інтенсивного кольору.

ВИННА КИСЛОТА

Знижує окисний стрес і захищає волосся від зовнішніх пошкоджень

АМІНОКИСЛОТА

Проникає в кортекс, відновлюючи волосся зсередини

ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА

Тисячолітня лікарська рослина, що допомагає відновити волосся

МОЛОЧНА КИСЛОТА

Дбайливо відлущує і запечатує поверхню волосся, зменшуючи пушіння і посилюючи блиск

АКЦІЙНІ ПРОПОЗИЦІЇ У FRESH BEAUTY SPACE

У FRESH BEAUTY SPACE діють вигідні умови акції, оскільки умови купівлі однієї одиниці – тестер у подарунок, за умови купівлі 2-х одиниць – в подарунок мініатюра та тестер маски-філлери, за умови купівлі 3-х одиниць – в подарунок 2 мініатюри та 2 тестери.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: STURM GLOW: преміальний бренд молекулярної косметики Dr. Barbara Sturm відтепер у Луцьку

Шампунь для відновлення фарбованого волосся класичний.

Для тих, хто миє волосся щодня, для зволоження, розплутування, гладкості та захисту кольору.

Ціна: 850 грн/250мл.

Шампунь Riche – для власниць густого і пористого волосся. Підійде тим, хто миє волосся один раз на 2-3 дні. Розгладжує, забирає пухнастість, живить, зберігає колір.

Ціна: 850 грн/250мл.

Маска-філлер – максимальне відновлення структури, заповнення пошкоджених ділянок волосини, гладкість та здоровий блиск кутикули. Продукт, який Світлана Гурик рекомендує спробувати кожній. Неймовірний результат відновленого і живого волосся.

Ціна: 1 400 грн/200 мл.

Фондан (кондиціонер) – продукт, який об’єднує в собі живильні та відновлювальні властивості маски та легкість текстури кондиціонеру. Ідеальний для щоденного використання: зволожує, закриває кутикулу, розгладжує, наповнює і відновлює.

Ціна: 1 190 грн/200 мл.

Термозахисний спрей-антифриз – ідеальний незмивний продукт, що використовується перед тим, як сушити волосся для розплутування, зволоження, зменшення пухнастості та пористості, захисту кольору та від УФ-фільтрів.

Ціна: 1 100 грн/150 мл.

Флюїд для інтенсивного блиску та гладкості волосся. Продукт, який створює magic та необхідний для тьмяного волосся без здорового блиску, а коли потрібно, щоб воно миттєво засяяло, як у рекламі.

Ціна: 1350 грн/210 мл.

Професійні фахівці FRESH BEAUTY допоможуть вам підібрати саме ті засоби, які підійдуть відповідно до потреб вашого волосся.

АДРЕСА: м. Луцьк, вул. Івана Франка, 57 (ЖК «Яровиця», перший поверх, приміщення 11).

ТЕЛЕФОН: +38 (066) 968 32 46.

Instagram: @freshbeauty.space  @freshbeauty.lutsk   @svitlanaguryk

Сайт: freshbeauty.com.ua

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Відтепер преміальний бренд косметики Margy’s у Луцьку

Закони бездоганного вигляду від засновниці FRESH BEAUTY Світлани Гурик

Мікропластик у косметиці: чим шкідливий та як зменшити його кількість

Таємні знаки: що означають символи на упакуванні косметики

BEAUTY-холодильник: яку косметику потрібно зберігати в холоді?

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
1376fjdkd111111111111
kids st
433752755_402492882529120_7619119416570274353_nу
IMG_0539
gorn ceramics
2
F7ykwглв11111111
gattorre-jef-claesп
-сайт-new (2)11111111
IMG_65111