морозиво

Рецепт вихідного дня: морозиво з авокадо та корисні цукерки

Напередодні вихідних наша редакція завжди підшуковує для вас смачні та небанальні рецепти, якими ви можете потішити себе і своїх близьких. І коли всі пасочки вже «утилізовані», а організм потребує чогось смачненького, але не настільки калорійного, ми пропонуємо рецепти корисних смаколиків. Морозиво, цукерочки чи сорбет – обирати вам. Але не забувайте посмакувати цими ласощами у першій половині дня, адже навіть попри правильний і корисний склад, вони все одно складаються з вуглеводів. А ввечері вихідного надайте перевагу одному з фільмів з нашої підбірки.

МОРОЗИВО З АВОКАДО ТА ГОРІХАМИ

  • м’якоть 1 авокадо
  • 50 г будь-яких горіхів
  • цедра половини лайма або лимона
  • 10 г рослинного молока (кокосове, мигдалеве) або 100 мл вершків чи 1 банан
  • 1 сироп агави або стевії

Всі інгредієнти подрібнюємо в блендері до консистенції пюре, заливаємо масу в формочки і ставимо в морозильну камеру на 5-6 годин.

авокадо
солодощі

МОРОЗИВО З КУРАГОЮ І ПОЛУНИЦЕЮ

  • 500 г полуниці
  • 200 г кураги
  • пюре одного банана
  • 200 мл рослинного молока
  • трохи ванілі

Замочіть курагу на дві години у теплій воді. Після злийте воду і поріжте курагу на дрібні шматочки. Висипайте в блендер і додайте решту інгредієнтів. Подрібнюйте до стану пюре, залийте в формочки і чекайте 6 годин, поки вони маса повністю не заморозиться.

рецепт
полуничне морозиво

ЗДОРОВІ ЦУКЕРОЧКИ

• 100 г кураги
• 200 г фініків
• 100 г будь-яких несмажених горіхів
• 2 столові ложки кероба або какао
• 1 столова ложка какао-масла

Порошок кероба або какао висипаємо у посудину для варіння, додаємо какао-масло або плавимо на водяній бані. Виходить темний шоколад, потім прибираємо з вогню. Подрібнюємо курагу, фініки або горіхи в блендері. Сформуйте з маси маленькі кульки і обваляйте їх у шоколаді. Дайте дві години, аби вони охолонули: 2-3 цукерки на день достатньо, аби насолодитися і втамувати бажання з’їсти щось солоденьке.

шоколаді кульки
шоколадні кульки
Матеріали за темою
Топ-3 публікації
Вибір редакції
ОПУБЛІКУЙТЕ КОМЕНТАР