Топ-3 літні процедури для шкіри

До літа залишаються лічені дні, тому багатьом дівчатам варто підготуватися до почервонінь, висипань та навіть агресивного акне, яке може з’явитися на початку спекотного сезону. Пропонуємо перелік трьох топових процедур, які стануть в пригоді цього літа.

RF-ЛІФТИНГ – унікальна можливість без агресивного втручання і побічних ефектів прибрати зморшки і підтягнути шкіру за короткий час. Процедура заснована на дії електричного струму в радіохвильовому діапазоні, завдяки чому відбувається активна стимуляція неоколлагенеза (утворення нових волокон білка колагену) в дермі і сполучнотканинних волокнах гіподерми. Який результат ви отримаєте після курсу? Стійкий ефект омолодження шкіри, тому що вироблення колагену збільшиться в десятки разів.

ВАКУУМНИЙ ГІДРОПІЛІНГ – це оздоровчий догляд, де ви отримуєте комплекс процедур: глибоке очищення, зволоження, антивіковий догляд і, за необхідності лікування проблемної шкіри (акне, пігментація). Головний секрет – це разові насадки гідропідйому, виконані за допомогою унікальної і запатентованої технології. Вони очищають шкіру, наповнюючи її мультифункціональними сироватками з натуральними факторами зростання. Після цієї процедури свіжість і сяйво вашого обличчя будуть помітні відразу.

БЕЗІН’ЄКЦІЙНА МЕЗОТЕРАПІЯ DERMADROP для володарів тьмяної шкіри. Для початку обличчя очищають і роблять легкий пілінг з фруктовими кислотами: так корисні компоненти точно проникнуть саме в шкіру, а не в її ороговілий шар. В апарат Dermadrop вставляють капсулу з сироваткою. Під високим тиском кисню, на надзвуковій швидкості, сироватку вводять у шкіру, так не потрібні проколи та ін’єкції. Зв’язки в верхніх шарах шкіри слабшають, під високим тиском мікрочастинки потрапляють в її глибокі шари, мовби через надзвуковий тунель. Додатково надходить кисень: він проходить очищення в апараті й потрапляє в шкіру, щоб вбити бактерії та активізувати циркуляцію крові.

ОСНОВНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

  • Косметологи завжди говорять про «правило трьох», якого потрібно дотримувати влітку: очищення, зволоження, захист. Живлення для шкіри влітку не настільки актуально, але три кроки важливо не пропускати.
  • Ваші креми обов’язково повинні містити SPF (Sun Protection Factor – фактор захисту від сонця, який означає ступінь захисту від ультрафіолетових променів), а для поїздки у відпустку краще вибрати окремий захисний крем для обличчя. Не варто ризикувати і наносити на обличчя захисний крем для тіла, шкіра може відреагувати неадекватно.
  • Купуючи сонцезахисний крем, зверніть увагу на присутність не тільки UVB (середньохвильові (280-320 нм) ультрафіолетові промені групи В, які впливають безболісно, але проникають в шкіру настільки глибоко, що досягають клітин дерми), але і UVA-фільтра (UVA – довгохвильові (320-400 нм) ультрафіолетові промені групи А, які цілий рік доходять до поверхні землі і проходять навіть крізь хмари. Саме вони складають 95% від усього ультрафіолету, що потрапляє на Землю). У цьому випадку захищаються не тільки поверхневі, але і глибокі шари шкіри.
  • Якщо ви не знаєте, крем з яким SPF вибрати, можна скористатися формулою. Теоретично, якщо під час перебування на сонці ваша шкіра обгоряє за 20 хвилин, використання сонцезахисного крему з SPF 15 запобігає почервонінню в 15 разів довше – близько 5 годин. Але водночас після купання крем втрачає свої властивості набагато швидше.

Косметологи та дерматологи рекомендують застосовувати екологічну та натуральну косметику з необхідними компонентами для правильного функціонування шкіри. І не забувайте, що найдієвіший спосіб змінити зовнішній стан шкіри – це полюбити себе.

Матеріали за темою
[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”4″ column_number=”4″ space_between_items=”huge” sort=”popular” display_author=”” display_pagination=”” offset=”” post_in=”21552, 21206, 21169, 20889″][eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” sort=”popular” display_author=”” display_pagination=”” offset=”” post_in=”20160, 20074, 19864″]
Топ-3 публікації
[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” sort=”popular” display_author=”” display_pagination=”” offset=”” post_not_in=”21241, 21184, 8238″]
Вибір редакції
[eltdf_layout5 skin=”” posts_per_page=”3″ column_number=”3″ space_between_items=”huge” sort=”popular” display_author=”” display_pagination=”” post_in=”12520, 15524, 20226″ offset=””]
ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
watsins misto
hedonic main
flovetouch main
IMG_7426
9244e2bf99e3ca81111111111
FACE_WITH_FINGER
gossamer-t-01
KIKO_MMM_BV_DigitalWindow_1080x1920_BV копі
IMG_8937111111
BEOMDSGN_SoftInterlude19