Сяяти, квітнути, бути собою: що додати у весняний гардероб вже зараз?

З першими променями весняного сонця, яке справді зігріває, а не лише сяє, кожній жінці хочеться нарешті квітнути не лише зсередини, а й ззовні. Настає час яскравих і пастельних відтінків, романтичного настрою, сяйливих деталей, розслаблених силуетів й безлічі інших стильних моментів, яких ми не могли собі дозволити взимку.

Space mag. зібрав добірку з актуальними позиціями у колекціях українських брендів 27&friendsMarkoSoliFRÉOLady Di atelier, COOSH, які будуть актуальними у наступні теплі місяці та задаватимуть весняного настрою образам.

Грайливі корсети 27&friends

Досить думати, що корсети обирають лише для урочистих особливих подій. Зараз цей елемент гардероба – це про бажання експериментувати й додавати градусу своїм лукам. Вони заполонили модну арену цьогоріч, тому радимо знайти свій ідеальний варіант і пропонуємо обирати серед позицій українського бренду 27&friends. З 2017 року команда спеціалізується на створенні елегантного жіночого одягу.

«Одягни щастя» – саме це пропонують робити 27&friends, адже переконані, що одяг – це додаткова енергія, яка дає впевненість та відчуття щастя. Через виріб можна передавати найкращі побажання, позитив, що вони й роблять ці всі роки. Корсети бренду несуть жінкам не тільки зовнішню красу, а й прекрасні внутрішні відчуття, які є основою для того, щоб дійсно сяяти. Саме тому кожен виріб 27&friends красивий не тільки ззовні, а й зсередини.

Трендові ювелірні акценти MarkoSoli

Ми вкотре нагадуємо про те, що прикраси – це одні з найважливіших «гравців» кожного образу. Наша рекомендація – вироби MarkoSoli. Бренд випускає авторські колекції, поєднуючи майстерність та багаторічний досвід з сучасними ювелірними трендами.

Перли й перламутр – один з найгучніших ювелірних трендів сезону. І саме намиста з перламутром різних розмірів є родзинкою колекції «Довбуш», у якій поєднані автентичні українські орнаменти із сучасними і сміливими формами.

Пам’ятаємо й про прикраси з сенсами. Зокрема, MarkoSoli переосмислили колоски пшениці у колекції прикрас «Вільна». Сережки, чокери, брошка, браслети – це прикраси про свободу у всіх сенсах. Про прагнення бути сміливою та незалежною у своєму виборі та у виборі себе.

Позачасові силуети FRÉO

Як би сильно не хотілося зняти верхній одяг, однак весна буває непередбачуваною, а для таких випадків у своєму гардеробі варто мати тренч чи оверсайз-піджак. Зокрема, саме такі моделі ми знайшли у новому весняному дропі FRÉO. Тренчі у позачасовому оверсайз-силуеті та прямому крої зі штучної шкіри у двох відтінках, пальта оверсайз-силуетів, бомбер з цупкого, водовідштовхувального льону та піджак у маскулінному крої.

Весняна колекція FRÉO вийшла насичена благородними відтінками, незвичайними текстурами та влучним балансом між функціональністю та витонченістю. В речах поєднуються обʼємні форми й чіткі лінії, що вимальовуються у головний меседж – бути особливою, а тобто – бути собою.

Хустини і банти Lady Di atelier

У вітряні весняні дні часто не вистачає речей, які даруватимуть додатковий затишок і комфорт. Рішенням проблеми є актуальні шовкові хустини, зокрема, з колекції «Берегині» від Lady Di atelier. У новій колекції бренд говорить про жінку, яка наповнена гідністю, вишуканістю та міццю. Саме такими були Берегині.

Хустини з натурального шовку з особливими квітковими мотивами й важливими сенсами, а також заколки-бантики ручної роботи – мастхеви романтичних весняних образів.

Балетки для легкої ходи COOSH 

Балеткор не покидає нас, а лише набирає обертів. Естетика балерин проявляється в усьому: і в аксесуарах, і в макіяжі, і у взутті, звісно ж. І якщо ви ще досі не маєте пари балеток або хочете різноманіття – обирайте яскраві й нетипові моделі.

Зокрема, у новому весняному дропі бренду COOSH вийшли дві пари нових балеток – у червоному та срібному кольорах. Такі моделі стануть родзинкою як повсякденних, так і більш ошатних образів.

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
_MG_1976
How to sleep (6)1111111111
chernobyl-by-craig-mazinv
LE CHARMIE
1376fjdkd111111111111
kids st
433752755_402492882529120_7619119416570274353_nу
IMG_0539
gorn ceramics
2