Beauty In Chaos – нова весняно-літня колекція від бренду HVÓYA

Український бренд взуття та сумок, HVÓYA, представляє весняно-літню колекцію взуття Beauty In Chaos, в якій досліджується характер хаосу та випадковості. В новій колекції бренд вдається в питання, чи є порядок природним?  

Системи створюються людиною для передбачуваного та зрозумілого функціонування. Очікуваний результат в рамках безпечного середовища. Та чи безпечний результат часто чіпляє погляд? Чи збуджує він уяву?

Основним мотивом нової колекції стали неправильні форми та асиметричність, де вони – як фарби, свобода рухів майстрів – як пензлик, а полотно це – текстура шкіри. До роботи над новими моделями були залучені майстри різноманітних спеціальностей: чоботарі, в’язальниці та ювеліри.

«Beauty In Chaos не є «безпечною» колекцією в звичайному розумінні. Вона дика, вона дивна. Вона пробуджує бажання гратись з речима, досліджувати рамки своєї дивності. Разом з роботою над нею прийшло чітке усвідомлення ще однієї важливої риси нашого бренду. І це експериментальність. Іноді навіть на противагу здоровому глузду. Ідея для нас завжди попереду комерції. Іскра та бажання створювати нове керує процесом. «Небезпечною» була і сама зйомка кампейну, адже я вирішила виступити в ролі фотографині, чого раніше ніколи не робила на зйомках подібного масштабу.  Довіритись собі, випадковості, творчому плину та хаосу було найкращим рішенням», – ділиться власниця та дизайнерка бренду Сіміч-Моісеєнко Марія.

Центральною парою колекції  стали Chaotic ballerinas, – балетки, що в’яжуться вручну тонким гачком більше 14 годин. Через специфічність малюнку та відсутності «правил» кожна пара унікальна в своєму виконанні та їй немає ідентичних. Вони є абсолютним втіленням чистої випадковості. В якості фіксації всередині мають конструкцію в‘єтнамок, з тонким замшевим кільцем довкола великого пальця. Зверху затягуються шкіряним або текстильним шнуром.

В назвах деяких моделей колекції бренд продовжує розвивати історію попередніх, відсилаючи до вже знайомих технік виконання та оздоблювальних елементів, але втілених в нових формах. Першою такою парою стали балетки Baby Aery, що демонструють безліч декоративних швів у стихійному порядку, закінчення яких випущені назовні для створення грайливого об’єму. Другі ж, Baby Clip, мають латунні, посріблені скоби, що імітують ручні шви. Кожну таку скобу ювелір виготовляє вручну.

До колекції також увійшли Grandpa sandals та Rhino mules, які продовжують унісекс лінійку бренду. Натуральний шкіряний рант, брутально виражена фактура шкіри, творчий гласаж та фурнітура з вінтажним фінішем створюють ефект пари, що вже мала в своєму житті цікаві пригоди. Підсилити їх вигляд бренд пропонує новою позицією – шкарпетками Holey, кожна пара яких, як і у в’язаних балетках, має неповторний візерунок, створюваний руками однієї майстрині за допомогою спеціального устаткування. Час в’язання однієї пари складає близько 5 годин.

Доповненням колекції стали культові Merezhyvni балетки в оновленому, пристрасному червоному кольорі. Пошук потрібного відтінку пряжі з необхідними властивостями виявився досить непростою задачею.

Завершують колекцію Paw ballerinas. Своєю конструкцією вони відсилають до вже знакових балеток Di, котрі відрізняються елегантною лаконічністю. Але Paw недарма носять таку назву. Незвичайна асиметрична форма колодки задає їм інший настрій: більш легковажний та зухвалий. В зоні п‘яти балеток можна також побачити впізнавані навмисне нерівні ручні шви.

«Ми народжені з хаосу. Щаслива випадковість моменту закладена в нашу суть та початок. Хаос змушує нас бути уважнішими, де енергія безсистемності веде грати в хованки з самим собою. Знаходити та помічати цікаві речі – довкола та в середині. Плекайте в собі хаос», – ділиться команда бренду.

Колекція Beauty In Chaos  вже доступна для придбання у флагманському магазині бренду в Києві по вул. Велика Житомирська 30А, а також на сайті hvoya.ua.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Twain – колекція Pre-Fall 2024 від бренду HVÓYA

HVÓYA: історія бренду в’язаних балеток та правильних цінностей

Як створити образ у стилі Office Siren: шукаємо позиції в українських брендів

Яке взуття ми носитимемо навесні – гід Іванни Ковальчук

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
Screenshot
PYJAMAZZZ_SD_24_09
herbalcraft
3067c6ddbc69ec52a0614b8b2ab2e6861111111111111111111111
Співзасновникит
-сайт-new-_2_
IMG_7174
31489e7865e09ca11111111111111111
IMG_19991111111111111
magazine-norway111111111111