MY x MY презентує Spring 2024 Novel collection

Надихаючись спогадами про часи, коли ми відпочивали за містом і читали твори Джейн Остін та сестер Бронте, команда MY x MY презентує колекцію Novel.

Це нова весняна історія бренду, роман, кожна з глав якого присвячена особливим відчуттям у виробах бренду.

Ми переконані, що сукні – це чудовий вальс, котрий зливаючись із вітром жіночності, обрамляє фігуру чарівними лініями і вишуканими деталями. Квіткові візерунки, легкі тканини та рюші, наче ті самі твори, де кожна сторінка приносить новий поворот сюжету.

Нова модель сукні Juliette доповнена акцентним, подовженим клинцем, що грайливо трансформує силует сукні. А сукня Emma, ще одна нова модель, вражає своїм оригінальним принтом, адже натхненням для його розробки стали кремові троянди з улюблених десертів.

Окрім новинок до колекції увійшов справжній бестселер бренду – сукня Adelin у новому персиковому кольорі. Сукні з фірмовим комірцями продовжують своє життя у наших колекціях новими принтами та кольорами.

Романтичність колекції контрастно підсвічують сорочки з гіперболізованими комірами Olivia та Jinny та брюки-палаццо Kate, що відсилають нас до corporate core. Крім того, ми повернули до колекції наші бомбери Emilia – удосконаливши їх крій та підкресливши яскравими кольорами.

MYxMY_Novel_SS24 (11)

MY x MY – бренд жіночого одягу, створений двома сестрами у 2014 році у серці України – Києві. Десять років досвіду та любов до кожної деталі дозволили команді MY x MY сформувати ком’юніті дівчат, що попри різні інтереси та сфери діяльності мають спільну рису – видатну особистість та бажання її демонструвати. Матері та студентки, дружини та професійні військові, вчені та засновниці власних бізнесів: кожна жінка має свою унікальну історію, і її одяг має це підкреслювати.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Зустрічаємо теплі дні: MUST HAVE презентує нову колекцію SS’24

COOSH і NATUREAL презентували лімітовані тверді парфуми

Сірі будні – яскраві сумки: нова весняна колекція Joyful by JUNA

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
hijaluronnasl11111111
cover-1
IMG_7737глв11111111111
 кулонів Moments (1)
DiaDia_DenimDrop_Campaign11
EmptyName 70
bzqOfaWH7lafLruLlgg6o8zi11111111111
Merezhyvni red5
_MG_1976
_MG_9191 (3)j