«РАЗОМ»: нова колекція українського бренду DUGA

Не лише нова весняна колекція, а й обʼєднання двох брендів – нова колекція РАЗОМ від українського бренду DUGA.

У колекції представлені вже знакові для бренду коміри з ручною вибійкою в різних кольорах, лляні жилети та плахти, сукні з натуральних тканин, сорочки, палаццо, спідниці-трансформери, прозорі топи. Основою колекції стала лляна тканина, як натуральна, так і з домішками віскози або бавовни.

«З початку повномасштабного вторгнення я закрила свій перший бренд so.good linen, який існує вже понад 5 років, тому що на той момент не бачила в ньому майбутнього, а в собі – сили продовжувати працювати у цьому напрямку. Але він виявився саме тим елементом, якого так не вистачало при створенні бренду DUGA – простоти та свободи у виробах. Також ми не тільки додали нове до бренду DUGA, але й змінили наше позиціювання. Відтепер DUGA – це бренд мінімалістичного одягу з етнічними аксесуарами», – дизайнерка та засновниця бренду Анастасія Бурма.

У весняній колекції бренд продовжує дотримуватись своїх головних принципів та цінностей: осучаснення української культури, натуральні матеріали, бездоганна якість. Одним із ключових елементів колекції залишається вибійка. Це старовинний вид розпису по тканині, за допомогою якого не просто створюють орнамент, в нього закладають сенси та велику цінність.

Елементами вибійки в колекції РАЗОМ стали квіти, які занесені до Червоної Книги України.

«Для мене дуже символічними виявилися елементи з нашої вибійки в колекції РАЗОМ. З самого початку заснування бренду я намагаюся знайти методи обробки

тканин, глини, декорування, які на межі зникнення, і надати їм нові сенси. Так вийшло і з квітами – про види, які занесені у Червону Книгу України, потрібно говорити, привертати увагу, не забувати. Особливого символізму додає те, що ми відроджуємо це саме з весною, коли прокидається життя», – ділиться думками дизайнерка бренду.

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

Сірі будні – яскраві сумки: нова весняна колекція Joyful by JUNA

Born to Influence: нова колекція українського бренду одягу Queenfluence

Експериментальність у повсякденності: нова колекція COOSH

ПОПУЛЯРНЕ
СХОЖІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
Fashionista_17 (1)
8aa1111111111
Rectangle+17insв
hijaluronnasl11111111
cover-1
IMG_7737глв11111111111
 кулонів Moments (1)
DiaDia_DenimDrop_Campaign11
EmptyName 70
bzqOfaWH7lafLruLlgg6o8zi11111111111