З присмаком літа: чотири десерти з фруктами від луцького фуд-блогера

На календарі вже осінь, а ви досі не встигли насолодитися усіма смаками літа? Чому б не продовжити собі цю теплу пору завдяки смачним фруктовим десертам, які легко приготувати? Спільно з луцьким фуд-блогером Владиславом Кушнарьовим ми підготували для вас добірку чотирьох рецептів десертів, які повернуть вас у літні дні.

ДИНЯ В МЕДОВО-ЛАВАНДОВІЙ КАРАМЕЛІ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • диня – шматок;
  • мед – ложка;
  • сушена харчова лаванда – дрібка.

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Розрізаємо диню.
  2. Обсмажуємо на мангалі або сковорідці-гриль по 6-8 хвилин з кожного боку. До характерної решітки.
  3. Прогріваємо мед із лавандою на плиті. Сироп готовий.
  4. Поливаємо обсмажену диню сиропом. Гарно смакує з кулькою ванільного морозива.

П’ЯНІ ПЕРСИКИ НА ГРИЛІ

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • персики – 3 шт;
  • бренді (у мене горіховий) – 100 г;
  • морозиво – кулька;
  • печиво пісочне – 50 г.
  1. Змащуємо гриль маслом. Кладемо половинки персиків внутрішньою стороною вниз і обсмажуємо 7 хвилин на грилі.
  2. Перевертаємо персики і поливаємо алкоголем. Він випарується і вигорить, але надасть фруктам приємного смаку.
  3. Дрібно кришимо печиво, щоб була структура піску.
  4. На тарілку викладаємо теплі персики, зверху – кульку улюбленого морозива і посипаємо крихтою з печива.

ПРЯНА ГРУША

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • груша (обов’язково твердий сорт) – 1 шт;
  • вино червоне або біле;
  • бодян – 3 зірочки;
  • кориця – паличка;
  • цукор – 50 г;
  • бельгійська вафля – 1 шт;
  • морозиво – кулька.

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Очищуємо грушу і залишаємо хвостик. Кладемо у каструлю з вином, спеціями і цукром. Варимо, поки груша не насититься ароматами і не стане м’якою. Але важливо не переварити.
  2. Грушу дістаємо з відвару, а рідину випарюємо до консистенції соусу.
  3. Викладаємо на тарілку бельгійську вафлю, а поруч грушу, политу соусом і морозиво.

МОРОЗИВО ЗІ СЛИВ

ІНГРЕДІЄНТИ:

сливи – 200 г;

цукор – 50 г;

йогурт густий – 100 г.

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Відділяємо кісточку у слив. Варимо у власному сиропі з додаванням цукру і трішки води.
  2. Перетираємо варені сливи через сито.
  3. Нарізаємо одну свіжу сливу дрібним кубиком і додаємо у перетерту масу.
  4. Легенько приварюємо і даємо повністю остигнути.
  5. Сливову масу вимішуємо із йогуртом.
  6. Масу заливаємо у форми для морозива або пластиковий бокс і даємо застигнути.

INSTAGRAM: @more__ish

МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ:

4 оригінальні рецепти з лисичками від луцького фуд-блогера

5 рецептів сніданків вихідного дня від луцького фуд-блогера

5 оригінальних рецептів з чорницею

Сезонний напій: заварюємо лавандовий чай

Чайне питання: як правильно заварювати чай

ПОПУЛЯРНЕ
ПОПУЛЯРНІ МАТЕРІАЛИ
-сайт-new (2)
USUAL_16111
molodo main
sidletskiy main
1647357888_15-gamerwall-pro-p-maidan-art-krasivie-oboi-21
-сайт-new (2)
19
 дроп Rooted in Nature (1)
HyperFocal: 0